03.11.06
16:21
КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
03.11.06
16:39
Иди на лекар... :roll:
Eми ако наистина си го изкълчил и да искаш нищо няма да можеш да направиш, всмисъл с раката де - няма да можеш да я движиш :) Ще трябва някои да ти го намести, после обезвижване и нещо противовъзпалитено против отока, примерно риванол, компресчета дет се вика бабешки методи.....
03.11.06
16:51
Иди на лекар... :roll:
ПРЕДЛОЖИ МИ НЕЩО ДРУГО ЗАЩОТО не ми се ходи на лекар да ме распитва как е станало и после нищо да ме прати другата седмица на ренген ДО ТОГАВА КАКВО ДА ПРАВЯ
03.11.06
16:53
[quote author=“x_3_mar”]Eми ако наистина си го изкълчил и да искаш нищо няма да можеш да направиш, всмисъл с раката де - няма да можеш да я движиш :) Ще трябва някои да ти го намести, после обезвижване и нещо противовъзпалитено против отока, примерно риванол, компресчета дет се вика бабешки методи.....
МОГА ДА Я ДВИЖА значи не еизкълчена
03.11.06
17:29
Пиши с малки букви :!: :!: :!:
[quote author=“Stalin_tm”][quote author=“x_3_mar”]Eми ако наистина си го изкълчил и да искаш нищо няма да можеш да направиш, всмисъл с раката де - няма да можеш да я движиш :) Ще трябва някои да ти го намести, после обезвижване и нещо противовъзпалитено против отока, примерно риванол, компресчета дет се вика бабешки методи.....МОГА ДА Я ДВИЖА значи не еизкълчена
Това имах предвид де. Наи-вероятно си я навехнал, ако е така то лечението е същото - обездвижване, даже по някога и гипсират навехнато.... Ако болката е много силна обезболяващи, 5-6 дни след навехването се слага лед през ~ 2 часа и така. Почивка и пак почивка
Аз ти предлагам да отидеш на лекар да не стане някой сакатлък. Ако те пита как е станало - какво толкова да кажеш, че е контузия от тренировка? На рентген и да те прати, това отнема 2 часа...така че по-добре иди, да ти кажат какво точно да правиш, вместо да се лекуваш сам от нещо, което не знаеш какво е.
03.11.06
18:32
Продължавай да пишеш поредни постове и да ползваш главни букви и това ще са ти последните изречения в тоя форум!
manson
03.11.06
19:43
Трябва ти лекарска помощ и това си е. Може да съжаляваш цял живот ако не отидеш. Хората за колко по - абсурдни неща ходят... а ти за толкова важна част от тялото(не че има някоя маловажна:)) не искаш.
И аз имам от два дена същия проблем но моето е от имунизацията(10 клас съм) така че ако си 10 клас и са ти правили имунизация ще ти мине след няколко дена.Ако нямаш имунизация върви на лекар.
Абе и на мен са ми правили имунизация, ама болката никога не е била в ставата...
Извинявам се на пусналият, че ще използвам тази тема, но проблема ми е сходен да не отварям нова. Преди време си контузих рамото, нищо сериозно казаха ми да почивам и ще отмине и след 2 седмици така и стана. Каточели след тази случка винаги когато правя лежанка имам зверски болки в лявото рамо. Сложа ли повечко килца натоваря ли го една тренировка и ме наболява. Странното е че болката е най-силна при оставяне на щангата. Не бях правил лежанка половин година, тренирах само с дъмбели по-малки амплитуди проблеми нямах. Промених програмата включих малко лежанка и работата се повтори. Казаха ми да пия глюкозамин, съмнява ме да помогне кой знае колко, но ми е интересно какво е вашето мнение. Да продължа ли да правя леки тренировки на лежанка или да тренирам само с дъмбели?
Благодаря!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече