03.11.06
21:24
защо никой неса захвана и да напрай една тема..ама това да е човек който ги е пробвал а не хора който разбират от добавките!! :x
дано да пишат само тези който са ги пробвали да кажат кви резултати са получили от тях. И моля без да пишат някой които се лигавят !!
сложете тая тема като важна!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
03.11.06
21:41
Без диета, абсолютно ти гарантирам , че няма да имаш никакъв ефект. Взависимост от целите, се комбинира с подобаваща диета , имат видим ефект.НО пак зависи организма ти как ще се отнесе с тях!!!
03.11.06
22:22
Помагат естествено. Зависи и от качеството естествено.
03.11.06
23:48
Такам..преди лятото започнах да вземам Л - карнитин ( 1 кутийка по 3 пъти на ден - 90 хапа). Един ден фитнес, един ден бягане и така ги редувах постоянно. Не успях да свърша кутийката. Останаха някъде 45-50 хапа. След като се спре л - карнитина действието не му спира, продължава в продължение на седмица. Лятото мина..и съм с 12 кила по малко :) Спазвах единствено това, че бягах и тренирах усилено (стаж 1 година и 3 месеца) и всичко беше повече от идеално, е естествено и ограничих сладките (не че съм ги бил ял всеки ден по много, през 2-3 дена 1 вафла)..
freethedoom мерси че сподели с нас ...дано да има и други като тебе които да споделят.
Rock_acdc разбирасе че с диета ще ги вземаме несме чак толкова прости :)
някой казват че след като спреш да ги пиеш качва6 2-но килограмите който си свалил вярно ли е? да отговорят хората който имат опит!
ами пич виж сега в момента см на силно ВВД така да се каже предразположен см към напалняване в основен период см и 2 седмици ВВД една НВД,ако в момента не пиех Л-карнитин щях доста да се омазна пия по 6-7 грама на ден :twisted: понеже го зимам насипно за 15лв 100грама а и има ефект. а иначе см супер доволен от КЪТС 2 на пролаб в комбинация с екстракт от зелен чаи и л-карнитин и кафе имах доста добри резултати разбирасе и стриктна диета и доста кардио ! това е успех, но не ти препоръчвам да чистиш зимата аз бях направил подобна грешка и смея да твърдя че 80% от килата които смъкнах бяха мускул :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече