Коремни преси с тежест

OL

04.11.06
00:21

Четох, че коремните преси с тежест се правят за увеличаване обема на коремните мускули до 6-8 повторения... но аз с 15 кг си правя преспокойно 15-20 преси ? а съм 65кг, колко повече трябва да взема , и как ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.11.06
01:02

Аз мисля, че трябва да увеличиш броя на повторенията тогава. Пък ако си смел вземай по-тежък диск..ама рискуваш лоша травма

04.11.06
14:03

Почни да ги правиш от наклон... но защо са ти прекомерно развити коремни мускули - ще ти се увеличи обиколката на талията!

OL

04.11.06
16:01

Какво имаш в предвид да ги правя от наклон? Аз ги правя на този уред като паднало “Г” , и пускам до долу всеки път и пак мога да ги правя. Искам да ми се личат повече плочките, аз имам развити от бягането, корема ми е стегнат, но са малки и не се отличават много една от друга :) “с просто око”.

05.11.06
17:24

Тежеста пред гърди или зад врат е ?

OL

05.11.06
23:11

Пред гърди, не съм виждал никой в фитнес клуба където ходя да прави зад врат затова не съм и опитал :)

05.11.06
23:44

амм, пробвай и ша усетиш тръпката  :lol:

06.11.06
10:29

[quote author=“djpetko”]Тежеста пред гърди или зад врат е ?

Зад врат е много по-трудно, тежстта я чувстваш 2 пъти по-тежка! :wink:

06.11.06
19:28

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“djpetko”]Тежеста пред гърди или зад врат е ?

това на мен ще ми скъса кръста, аз ги прая с 5-10кг по 20-30 повторения. пробвай да правиш коремни + вис с свити крака едновременно на земя, упражнението е с малка амплитуда и отсечено, просто невероятно е  :)

OL

07.11.06
00:04

Пробвах днеска с тежест зад врат но с 5кг повече ми се натоварва гръбнака отколкото корема? :)

пробвай да правиш коремни + вис с свити крака едновременно на земя, упражнението е с малка амплитуда и отсечено, просто невероятно е

Това не го разбрах ?

07.11.06
11:53

[quote author=“OLS3M”]Пробвах днеска с тежест зад врат но с 5кг повече ми се натоварва гръбнака отколкото корема? :)

пробвай да правиш коремни + вис с свити крака едновременно на земя, упражнението е с малка амплитуда и отсечено, просто невероятно е

Това не го разбрах ?

да не се изразих правилно, поправям се: ако правиш вис няма начин да изпълниш това, трябва да е лег със свити крака + преса

07.11.06
14:22

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“djpetko”]Тежеста пред гърди или зад врат е ?

Именно  :wink:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1