Придаване форма на бицепс

chevan

04.11.06
15:10

Значи . . . имам една много голяма молба . . . някой може ли да ми каже как да си уформя бицепса като топка ? Мерси от предварително .

Ами то структурата на мускула си е такава, че ако е по - развит в стегнато състояние той си е топчест. Прави скотово сгъване и на долен скрипец. Аз така усещам, че се оформя.

chevan

04.11.06
16:04

Мммм . . . значи , аз лично се занимавам доста с бицепса и от досто време .  От 2 години тренирам главно него и гърдите .  За няколко месеца най-добрия ми приятел си направи бицепса на топка , а аз гарантирам , че не е ползвал креатин , защото другите му мускули не са развити в такава степен .

04.11.06
16:13

[quote author=“chevan”]Значи . . . имам една много голяма молба . . . някой може ли да ми каже как да си уформя бицепса като топка ? Мерси от предварително .

С годините и с тренировките. И ще постигнеш формата, която ти е генетично заложена, няма естествен метод да си моделираш мускулите по твое желание.

04.11.06
17:29

Хареса ми фразата “естествен метод” :lol:  :lol:  :lol:
Аз лично мисля, че за да се оформи така бицепса най-добро е скотовото сгъване с крив лост, след него концентричното сгъване

04.11.06
17:36

Концетричното и много добро за оформяне.Препоръчва се като последно упражнение.

chevan

04.11.06
19:37

Мерси много на всички  :wink:  ако някой може да добави още нещо да казва  :)

04.11.06
22:50

http://www.bb-team.org/exercise/000048.php

Концентрираното сгъване е отлично упражнение за оформянето на бицепсите. Натоварва най-вече техния връх и ги кара да изпъкват повече в съкратено състояние

Можеби точно това ти трябва.

04.11.06
23:13

ами сички са прави а ти с тия 2 години бицепс или си го претоварвал или ръката ти е мазна ..... как не си го направил не знам :shock:  :shock:  :shock:

chevan

05.11.06
09:21

[quote author=“Lucifer_”]ами сички са прави а ти с тия 2 години бицепс или си го претоварвал или ръката ти е мазна ..... как не си го направил не знам :shock:  :shock:  :shock:

Да . . . имам проблем . . . отпусната кожа и мазнини , ама ми казаха , че като се издуе бицепса щяла да се стегне кожата .  :?

05.11.06
09:24

Хора за да оформите бицепса на топка правете много много скот ... Тва е ... Но без да имаш маса на бицепса не виждам как ще стане !

05.11.06
11:59

[quote author=“chevan”][quote author=“Lucifer_”]ами сички са прави а ти с тия 2 години бицепс или си го претоварвал или ръката ти е мазна ..... как не си го направил не знам :shock:  :shock:  :shock:

Да . . . имам проблем . . . отпусната кожа и мазнини , ама ми казаха , че като се издуе бицепса щяла да се стегне кожата .  :?

истина но тр и мазнините да изчезнат..... т.е. работи малко и за това :)

chevan

05.11.06
12:35

Някакво предложение как да премахна мазнините ?  :?

05.11.06
12:54

[quote author=“chevan”]Някакво предложение как да премахна мазнините ?  :?

Кардио+НВД(Ниско Въглежидратна Диета) .... + Някакв бърнър например L-carnitin , Fat Burner .... А бре много са !!!

DunevmotorSport

05.11.06
13:18

И без тези карнитини и бърнъри с една хубава диета може да свали доволно
По-здрави

chevan

05.11.06
17:02

Мерси много за съветите  :wink:

05.11.06
18:39

1 диета - махаш мазнините за да ти лъсне мускула .
2 право повече повторения да ти се оферми мускила , и там ще видиш коя част ти изостава и ще е допълниш

06.11.06
11:22

аз лично си оформих върха с набирания тесен хват като не пусках до долу а само до 90 градуса,тва ми беше първо опражнение и бицепса ми дръпна доста :)

ZO

13.11.06
21:57

Тренирай си и се радвай,че не ти е къс бицепса...С времето като качиш маса ще порасне и ще стане като топка.Много по-лошо е да ти е къс,та макар и да е като топка,защото много по-малко маса можеш да качиш на къс бицепс отколкото на дълъг.

vE

14.11.06
09:28

Тренирай яко и той сам ще дойде желания ефект...другото са празни приказки :D

14.11.06
10:57

Значи има упражнения при които бицепса се оформя както искаш примерно вдигнане с дъмбели от полунаклон и всички упражнения които си седнал са с тази цел както и за върха на бицепса.Значи бицепса не трябва да се претренира защото така не става трябва да се тренира по интензивно.В залата ми има хора които правят по 5 упражнения на седмица които са изклучително многои претренират.Целта ти е да го натовариш не да го скъсаш нали.А тва че приятеля ти го е направил за толкова време отговора е правилно трениране и наи-вече ГЕНЕТИКА

chevan

14.11.06
14:53

Значи , пак искам да благодаря за отговорите . По отношение на въпроса . . . намерих си решение . Правя следните упражнения :
1.Бицепсово вдигане - седнал .
2.Хамър - седнал .
3.Скотово .
Правя го от някаде седмица и половина и вече има сериозни подобрения  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1