04.11.06
20:11
Абе като правя лег преса и след това като стана ми се завива свят незнам на какво се далжи и опасно ли е?За клек дори и не помислям.Може ли да е от по голямата тежест(за мен) която използвам?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
04.11.06
21:11
Щом правиш серии с тази тежест не е голяма за теб.Виенето на свят се дължи на това, че има много кръв в главата ти и докато се балансира ти пречернява.Недей става толкова рязко седни примерно за 10 сек и тогава стани и няма да имаш този проблем
едит: А и между другото лег пресата е мижав заместител на клека ;) По - добре прави клек от колкото лег - преса
В началото опитах с клек и пак е съштото и все се притеснявам да не стане белята нали се сещаш какво ште стане ако доста ми се завие свят и имам штанга на раменете.А не искам да съм зависим от партньор.На друг случвало ли се е подобно нещо?
предлагам ти да отидеш на лекар. По всяка вероятност ще ти дадат едно апаратче, което носиш със себе си определено време и то записва разни данни за теб. Не е добре така да ти се вие свят. Може да е ниско кръвно, може да е прекалено много кръв в главата, може и да е нещо по-сериозно...
05.11.06
11:16
На мен преди през лятото ми ставаше нешо подобно.При по - базовите упражнения клек тяга например имах чувстово, че ще ми се пръсне главата отзад много ме болеше ама търпях и ми мина.Теб не те съветвам да търпиш по - добре иди на лекар
Силно е вероятно нищо серозно да ти няма. Просто малко ниско кръвно и нетренирано сърце. Краката са голяма мускулна група и може да се случи такова нещо. И на мен ми се е случвало много леко замайване при изправяне от клекнало положение.
Може проблема ти да идва от недояждане, хиповитаминоза/стабилна/ , скапана загрявка и т.н.
Лекар си требе.
Дишай като хората при упражнението и не се изправяй рязко , ако и тика не стана ЛЕКАР
А има ли начин за предизвикване на растеж без тежести някъде бях чел че краката растат много добре от малки къси спринтове?Какво мислите по вапроса?
11.11.06
21:22
След последната ми серия на мъртва тяга или клякане първото нещо, което правя, е да се задържа да не падна от световъртеж. :)
Правя почти на 90% от максимума за 6 повторения и доста усилия заминават - не мога да кажа, че е от липса на храна, възстановяване или нещо подобно, мисля, че всичко опира до самото натоварване.
[quote author=“dimitar.mihaylov”]След последната ми серия на мъртва тяга или клякане първото нещо, което правя, е да се задържа да не падна от световъртеж. :)
Правя почти на 90% от максимума за 6 повторения и доста усилия заминават - не мога да кажа, че е от липса на храна, възстановяване или нещо подобно, мисля, че всичко опира до самото натоварване.
А от колко време тренираш?Консултирал ли си се с лекър?И аз днеска правих тяга и ефекта беше подобен!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече