04.11.06
21:03
Здравеите! :)
Нов съм в тези форуми, за което моля да простите ако сгреша някоя тема или мнение :)
Така причината да се регистрирам е защото искам да сложа ново начало и се надявам да ми помогнете :)
Възраст : 16 години
Тегло : 95кгб
Височина : 188 см
Та въпроса ми е защото от понеделник почвам да ходя на зала (3 пати седмично) и досега не съм ходил нито един път, каква програма да си изготвя, какви тежести да ползвам, какви упражнения да правя вътре и извън залата.
И освен това някакъв подходящ хранителен режим с които същевременно да сваля няколко килца :)
Благодаря ви предварително, ще съм мн признателен ако ми помогнете :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:30.
04.11.06
22:22
Това, което мога да ти кажа засега, е да почнеш с кръгова тренировка(3 пъти в седмицата обща тренировка като за влизане във форма)..другото вече е сложно и трябва да попрегледаш форума и сайта :)
[quote author=“Rhythmer”]Това, което мога да ти кажа засега, е да почнеш с кръгова тренировка(3 пъти в седмицата обща тренировка като за влизане във форма)..другото вече е сложно и трябва да попрегледаш форума и сайта :)
Blagodarq ;)
A nqkakav hranitelen rejim ?
I sori che pisha na lat no mi se precaka flextype-a.
04.11.06
22:48
Най-удачно ще е НВД като за начало като че ли..прегледай все пак форума, има раздел за това- “Хранителни режими за понижаване на теглото”(в която е и твоята тема,просто се разрови :) ) ..а кръговата тренировка..хм...защо не пробваш с тази -> http://www.bb-team.org/training/000272.php като за начало, карай на нея 2-3 седмици примерно а след това специфични програми и така нататък, според мен трябва да качиш Мускулна Маса..така де, начинаещ си, имаш си маса и е зима-кога би било по-подходящо ;)
05.11.06
18:01
Абе засега кръгова, а после виж в сайта -програмата за начинаещи за маса
;)
и аз съм един и същи човек :)