Какво е лакталбумин?

BU

05.11.06
12:15

Обръщам се към хората които са по напред с материала.

Мисля да си взимам едно аминокиселини, на които пише че съдържат аминокиселинни пептиди в свободно състояние, извлечени от изолиран лакталбумин.

Тъй като доколкотото знам “лакт” идва от мляко, а албумин е белтък, би трябвало това да са някакви млечни аминокиселини.

Става дума за тези новите на МЛО Hardbody amino 9000+.


Та въпроса ми е - Прав ли съм в тълкуването ми на лакталбумин? и Това означава ли че тези аминки, не са суроватъчни, а млечни?


Мерси:)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.11.06
19:42

Накратко- има няколко основни вида суроватъчен протеин -
1.концентрат
2. изолат
3. Бета и Алфа Лакталбумин
4. Хидролизирани суроватъчни пептиди

Най-добрите произвозители на протеин в света комбинират всички тези видове суроватка за да се създаде максимално ефективен биологичен спектър. Например ОН 100% Уей има от четирите вида и е с отлична биологична стойност. Лакталбуминът е активен суроватъчен протеин намиращ се в млякото. Той е активния вид суроватка, който директно стимулира имунната система и играе важна роля в подрастването на децата. При термична обработка се губи голяма част от тази активна фракция на суроватъчния протеин. Лакталбуминът е протеинът с най-високи стоиности на триптофан, което предполага повишено производство но серотонин.Също така е и основен “играч” в процеса на лактогенеза. Следователно обезмасленото и преработено мляко има доста ниски нива на Лакалбумин- т.е. колкото по обезмаслено и преработено е млякото-толкова по ниска биологична стойност притежава. Да не говорим за редицата други полезни вещества като КЛА които почти липсват при млека с 0.1% мазнини.А относно аминокиселините, те са извлечени от млечна суроватка :wink:

BU

05.11.06
20:40

Мерси за изчерпателния отговор. Явно не са много хората които знаят, щом само едно мнение, но то ми е достатъчно.

В такъв случай още един въпрос - Тези аминокиселини излиза че трябва да са доста добри нали? Защото не пише да имат някакви други съставки, нито соя, нито яйчен албумин, само пептиди в свободно състояние, извлечени от изолиран лакталбумин.

05.11.06
23:12

ами предполагам че са добри. аминокиселинните пептиди са  най-бързо усвоимата форма аминокиселини  и постъпват в кръвообръщението за броени минути. принципно най-бързо усвоимите амино са пептиди в течна форма- те до няколко минути се асимилират.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1