Какъв хранителен режим да следвам?

05.11.06
19:17

Здравейте!
От скоро започнах отново да тренирам, преди 3 месеца спрях и сега пак съм в “играта”  :P (преди да спра около 3 месеца тренирах. но се наложи да спра поради травма) Та въпроса ми е какъв хранителен режим да следвам? Висок съм 185 тежа 77 кг на 16 години съм.
Ако някои помогне ще съм му много благодарен!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Според целите ти или РБР или ВВР. Не вярвам да искаш да сваляш.

05.11.06
19:32

Да качвам искам :) виж в кои раздел съм го пуснал...

Виждам ама питаш какво да правиш и за това. Еми високо въглехидратен режим. Прочети в сайта за него защото е много обширно.

05.11.06
19:36

[quote author=“boxerg”]Виждам ама питаш какво да правиш и за това. Еми високо въглехидратен режим. Прочети в сайта за него защото е много обширно.

Мерси просто не знаех какво да търся, а ми е ясно, че на сайта има нужната ми информация ;)

05.11.06
20:44

съветвам те да пробваш РБР че в пубертета и без това се качва повечко ненужна маса. Все пак мускули ти трябват ;)

05.11.06
21:40

Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

[quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Равномерно балансиран режим. Това е режима в който имаш най - много свобода на хранене общо взето.

05.11.06
22:01

[quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Равномерно балансиран режим. Това е режима в който имаш най - много свобода на хранене общо взето.

Ахам е това звучи добре... Но предполагам пак трябва да спазвам стриктно часовете на хранене и по колко яденета на ден и г/д грамаж смисъл големи порции или?

FI

05.11.06
22:07

[quote author=“Xunter”][quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Ахам е това звучи добре... Но предполагам пак трябва да спазвам стриктно часовете на хранене и по колко яденета на ден и г/д грамаж смисъл големи порции или?

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

05.11.06
22:15

[quote author=“fitday”][quote author=“Xunter”][quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

Мерси много!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1