Какъв хранителен режим да следвам?

05.11.06
19:17

Здравейте!
От скоро започнах отново да тренирам, преди 3 месеца спрях и сега пак съм в “играта”  :P (преди да спра около 3 месеца тренирах. но се наложи да спра поради травма) Та въпроса ми е какъв хранителен режим да следвам? Висок съм 185 тежа 77 кг на 16 години съм.
Ако някои помогне ще съм му много благодарен!

Според целите ти или РБР или ВВР. Не вярвам да искаш да сваляш.

05.11.06
19:32

Да качвам искам :) виж в кои раздел съм го пуснал...

Виждам ама питаш какво да правиш и за това. Еми високо въглехидратен режим. Прочети в сайта за него защото е много обширно.

05.11.06
19:36

[quote author=“boxerg”]Виждам ама питаш какво да правиш и за това. Еми високо въглехидратен режим. Прочети в сайта за него защото е много обширно.

Мерси просто не знаех какво да търся, а ми е ясно, че на сайта има нужната ми информация ;)

05.11.06
20:44

съветвам те да пробваш РБР че в пубертета и без това се качва повечко ненужна маса. Все пак мускули ти трябват ;)

05.11.06
21:40

Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

[quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Равномерно балансиран режим. Това е режима в който имаш най - много свобода на хранене общо взето.

05.11.06
22:01

[quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Равномерно балансиран режим. Това е режима в който имаш най - много свобода на хранене общо взето.

Ахам е това звучи добре... Но предполагам пак трябва да спазвам стриктно часовете на хранене и по колко яденета на ден и г/д грамаж смисъл големи порции или?

FI

05.11.06
22:07

[quote author=“Xunter”][quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

Ахам е това звучи добре... Но предполагам пак трябва да спазвам стриктно часовете на хранене и по колко яденета на ден и г/д грамаж смисъл големи порции или?

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

05.11.06
22:15

[quote author=“fitday”][quote author=“Xunter”][quote author=“boxerg”][quote author=“Xunter”]Кажете ми плс какво е РБР... :oops:  ВВР го знам ама тоя не :)

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

Мерси много!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1