кажете нещо за моето НВД

05.11.06
20:54

7ч.-  1 белтък, чаи, 30 гр извара обезмаслена , една ябълка.
10ч.-  50 гр. солети .
14ч.-  1 белтък, чаи , 150 гр пилешко , салата - зеле моркови домат .
19ч.- 1 препечена филиика с  извара  и  40 гр. шунка.
  Аз сам на 16 години , и тежа около 100 кг . Висок сам 182 см.Целта ми е да отслабна доста ,
пия Л-карнитин  сутрин рано и  вечер преди лягане , на фитнес ходя 3 пъти седмично .
Правя КАРДИО  пак  3 пати седмично . Моля  кажете вашите мнения мнения и препораки .
Искам само да отслабна и да не намалям мускулна маса . Миналата година тренирах имах малки
резултати но те не си личяха от мазнините .
:oops: И забравих на ден пия по около 1 - 1,5 вода .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:30.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FI

05.11.06
22:05

[quote author=“Karder”]7ч.-  1 белтък, чаи, 30 гр извара обезмаслена , една ябълка.
10ч.-  50 гр. солети .
14ч.-  1 белтък, чаи , 150 гр пилешко , салата - зеле моркови домат .
19ч.- 1 препечена филиика с  извара  и  40 гр. шунка.
  Аз сам на 16 години , и тежа около 100 кг . Висок сам 182 см.Целта ми е да отслабна доста ,
пия Л-карнитин  сутрин рано и  вечер преди лягане , на фитнес ходя 3 пъти седмично .
Правя КАРДИО  пак  3 пати седмично . Моля  кажете вашите мнения мнения и препораки .
Искам само да отслабна и да не намалям мускулна маса . Миналата година тренирах имах малки
резултати но те не си личяха от мазнините .
:oops: И забравих на ден пия по около 1 - 1,5 вода .

Сутрин хапваш доста мижаво, най - добре вкарай там овесени ядки или ако съвсем неможеш овесени ядки - мюсли. Солетите ги махни, по - добре яж ядки или извара или плод, но не солети. Вечер пробвай нещо месце или риба и избягвай хляба. Незнам защо смяташ и чая към яденето. :wink:  :wink:  :wink:

06.11.06
13:58

Ами там е проблема сутрин нямам почти никаква закуска таи като сам на училище .
И затова голямото междучасие се чудя какво да ям , ако може вие кажете какво да хапвам.
А закакво не разбирам солети не трябва да се ядат . Аз като ги гледам са 50гр.  и имат 200калории.
А и ако може някои да ми каже това мюсли на  ДАНОН  с  фибри което е него мога ли примерно
голямото междучасие да ям . Или примерно 50гр. бадеми и 200гр. кисело мляко . Но наи-добре вие кажете .

FI

06.11.06
16:43

[quote author=“Karder”]Ами там е проблема сутрин нямам почти никаква закуска таи като сам на училище .
И затова голямото междучасие се чудя какво да ям , ако може вие кажете какво да хапвам.
А закакво не разбирам солети не трябва да се ядат . Аз като ги гледам са 50гр.  и имат 200калории.
А и ако може някои да ми каже това мюсли на  ДАНОН  с  фибри което е него мога ли примерно
голямото междучасие да ям . Или примерно 50гр. бадеми и 200гр. кисело мляко . Но наи-добре вие кажете .

Ами стани 10 мин по - рано и изяж една купа с овесени ядки, не е толкова трудно. Аз лично като чуя данон малко ми се изправя косата, защото много вяра им нямам, ама в краен случай като няма друго по - добро като вариант става... :roll: По-хубаво си вземи нормало кисело мляко и го разбъркай с мюсли или овесени ядки.

06.11.06
17:17

Е мерси много за отговорите :D , но така и не разбрах като сам на училище какво да хапвам.
И наи-важното по колко . :lol: А и не разбрах защо си толкова против солетите , какво толкова
садаржат .

FI

06.11.06
17:24

[quote author=“Karder”]Е мерси много за отговорите :D , но така и не разбрах като сам на училище какво да хапвам.
И наи-важното по колко . :lol: А и не разбрах защо си толкова против солетите , какво толкова
садаржат .

Проблемът не е какво толкова съдържат, а по - скоро, че не съдържат нищо, което си струва да се яде. Съвсем настрана оставям, че моите солети за гости съдържат 366 кал, 12 гр. протеин, 69,1 гр. въглехидрати, 4,5 гр. мазнини. Ти верно си 100 кг, ама то 2/3 от въгрехидрата дето трябва да го приемаш за деня само от солетите ти идват. Гледай въглехидратите да са от по - качествени неща - пълнозърнест хляб, овесени ядки, млечни продукти и т.н.

По колко трябва да хапваш, трябва да си сметнеш. Като се поразтърсиш малко из форума и сайта ще намериш предостатъчно инфо как и какво се смята.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1