относно програма

05.11.06
21:42

здравейте на всички  :D
искам да ви питам нещо тъй като, макар че се занимавам с фитнес веч около година, досега не съм бил навътре с програмите и натоварванията и т.н.  мислех си дали някои може да ми даде добър пример за програма която да НЕ покрива упражнения за крака. може да е около 4 дена седмично благодаря ви предварително  :wink:
а, и нямам предвид цялостна програма, а само МГ за определените дни.
примерно:
1ден : гръб и трицепс
2ден : гърди и бицепс
т.н

Не пускай поредни постове !!!! Ако някой иска да ти отговори ще го направи !!!!
ASTOR

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.11.06
21:13

виж някоя програма от bb-team.org

1 ден - гърди
2 ден - бицепс, трицепс
3 ден - гръб
4 ден - рамо предмишница

JI

06.11.06
21:28

първо виж в сайта прочети малко мислиш ли , че наготово някой ще ти нарпави нещо , което да работи за теб ! трябва ти сам да усетиш кое  ти вляе най добре .... краката ако ги изключиш става смешно
ако не е поради някакъв физически проблем
просто веднага вкаравай и почвай краката

07.11.06
17:02

boxerg мерси за отговора ще пробвам така както ти предлагаш и ще преценя дали ми влияе добре.
JiVko като не знаеш, не се обаждаи не съм ти искал съвета за краката...

FZ

07.11.06
17:33

[quote author=“Thorin”]boxerg мерси за отговора ще пробвам така както ти предлагаш и ще преценя дали ми влияе добре.
JiVko като не знаеш, не се обаждаи не съм ти искал съвета за краката...

Защо си против упражненията за крака и се ядосваш толкова когато някой ти каже , че трявба да ги включиш и тях в тренировъчната ти  програма  :?:
Или и ти си от тези дето си имат крака и затова не щът да ги тренират.  :?:  :wink:

07.11.06
18:59

добре ще ти обясна BIG PICHAGA. не искам крака защото тренирам тайкуон-до и тренйора изрично ме предупреди ако ходя на фитнес да не тренирам краката за да не се вдурвявам, и тйъ като не мога и шпагат да направя си мисла че ще е по добре да не се вдървявам допълнително! сега разбра ли?

07.11.06
19:33

[quote author=“Thorin”]добре ще ти обясна BIG PICHAGA. не искам крака защото тренирам тайкуон-до и тренйора изрично ме предупреди ако ходя на фитнес да не тренирам краката за да не се вдурвявам, и тйъ като не мога и шпагат да направя си мисла че ще е по добре да не се вдървявам допълнително! сега разбра ли?

Аз също тренирам таек.2 гуп съм. То по тази логика не трябва да правиш нищо защото ако натрупаш още мускули ще станеш по бавен и муден...ЗА крака прави клекове или на машина...А най-добре е за да не се “вдървяваш” е да си куши едни тежести по 0.5кг и да си ги вързваш за краката- има такива специални..Съответно като привикнеш с тях-ще правиш всичко всяко упражнение после при спаринг и т.н. ще си доста по бърз и по екслузивен...СИЛНО ти препоръчвам упраженения за ПРАСЕЦА! Там не може да се вдървиш а само да направиш страхотна бързина и голям отскок..

Ако решиш да трупаш яко мускули почнеш с протеини,добавки или химии ще станеш много по бавен и муден, независимо че тренираш краката..На фитнес може да ходиш само да натовариш доп някоя мускулна група и да потдържаш форма...

THE LIFETAKER

07.11.06
20:20

Не съм съгласен че с натрупването на мускулна маса и сила се става по бавен, тромав и така нататък.

07.11.06
22:45

THE LIFETAKER не си сигурен , ама е факт!

07.11.06
23:35

хмм Sioks рапбирам какво искаш да кажеш, обаче имам още 1 проблем - много съм нисък а упражненията за прасеца могат само да влошат нещата.... мен тренера ми го обясни подобно на твоето и ми каза ако се по4увствам по тромав по някакъв начин да намаля фитнеса или да го спра, засега нямам проблеми и не възнамерявам да спирам докато не усетя неква промяна. и въпреки всичко мисля че ако тренирам усърдно и двете не трябва да имам проблеми тъй като ще поддържам некав баланс :) .мерси все пак за мнението ти прав си, така е

08.11.06
07:47

Тайкуондо и бодибилдинг са взаимно изключващи се.

08.11.06
10:51

[quote author=“bezstrashen”]THE LIFETAKER не си сигурен , ама е факт!

Не, не е факт. Функционалната мускулна маса те прави по - бърз и пъргав.

08.11.06
12:21

бърз и пъргав , ако разтягаш мускулите Да , ако програмата ти е сработена добре става , обаче да ходиш на фитнес да дигаш кат “хамав” само да си съкращаваш мускулите без да разтягаш след тренировка едва ли ще ти станат мускулите еластични и няма да си пъргав или греша ?

THE LIFETAKER

08.11.06
20:31

И преди съм давал примера със спринтиорите на 100 метра, те прекарват доста време във фитнеса и имат доста маса. А и Петко подчерта функционална.

08.11.06
20:41

да де видях , че е споменал функционална , но какво точно се има предвид под това ми е много Х

THE LIFETAKER

08.11.06
21:03

Ми нали се сещаш там има миофибрална и саркоплазмена хипертрофия на мусколите. Тоест при едната има увеличаване на ... абе с едната правиш и маса и сила тоест имаш качествен мускол, а с другата само се помпаш като балон(нефункционален мускол).

08.11.06
21:22

да де и все пак повечито дигат кат “хамали” и става некачествена тренировка и се получава вдървяване , лично аз имам пред мен доста такива случая (отностно карата + фитнес - неправилни тренировки)

THE LIFETAKER

08.11.06
22:10

Ми нз аз го комбинирам фитнеса с баскетбол и сичко е точно. Бързина, отскок, сичко върви нагоре. А тези които практикуват само фитнес е нормално да стават по тромави и бавни, тялото не потдържа неща които не му трябват.
Use it or lose it.

09.11.06
00:25

тва се превурна в съвсем друга тема но както и да е мерси за съветите ви ;)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1