Разкъсване на мускул по-бързо възстановяване!.

TR

06.11.06
13:51

Здравейте,

ще се радвам, ако някой ми помогне с въпроса за възстановяване на разкъсани мускулни влакна.
Значи не става въпрос за разкъсването по време на тренировка, а травка, която получих и искам в най-кратък срок да възстановя.
Травмата е в левия гръден мускул, мястото е посиняло, но на рентгенова снимка се вижда, че няма пукнато или счупено ребро. Според лекарите остава травма на самия мускул и по-точно някакъв вид разкъсване.
В продължение на дните това започна да отшумява, обаче желанието ми е толкова голямо да се върна в залата, че искам да ми кажете дали процеса с възстановяването може да се съкрати и какво може да се взема за да стане малко по-бързо.

Мерси предварително на всички, които ще отговорят.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.11.06
16:22

[quote author=“trubel_”]Здравейте,

ще се радвам, ако някой ми помогне с въпроса за възстановяване на разкъсани мускулни влакна.
Значи не става въпрос за разкъсването по време на тренировка, а травка, която получих и искам в най-кратък срок да възстановя.
Травмата е в левия гръден мускул, мястото е посиняло, но на рентгенова снимка се вижда, че няма пукнато или счупено ребро. Според лекарите остава травма на самия мускул и по-точно някакъв вид разкъсване.
В продължение на дните това започна да отшумява, обаче желанието ми е толкова голямо да се върна в залата, че искам да ми кажете дали процеса с възстановяването може да се съкрати и какво може да се взема за да стане малко по-бързо.

Мерси предварително на всички, които ще отговорят.

Много недей дя бървяш, че дя не е за кратко връщането ти.  :wink:

А казаха ми дали може да става дума за сухожилие.

Иначе има една бабешка рецепта: Налагане за минимум 4 часа с лук и сол.

При натъртвания върши невероятна работа, при разтягания и скъсвания също ще помогне.

TR

07.11.06
16:01

Здравей,

мерси за отговора...значи засега съм на репарил гел и някакво хомеопатично,  обаче незнам към кого да се обърна за по-точна диагноза.
Щото реално си направих рентгенова снимка и всичко е ОК, обаче никой не се нае с диагноза за самия мускул и по-точно как да разбера какво е станало и какво лечение ще трябва.

Все пак благодаря много за мнението

FZ

07.11.06
16:25

Почивка , почивка и пак почивка .  :wink:

Недей да бързаш. Лекаря не може да не ти е казъл колко време да не натоварваш мускула. Така, че увеличи малко това време и тогава мисли пак за тренировка.

TR

08.11.06
17:56

Кво да го увеличавам тва време, като ми се ходи в залата. ама ще трябва да потрая поне 2 седмици, че нещо май-май сериозна работата...
Пък ситуацията с лекарката е следната: тя ми е личен лекар. отивам аз казвам как са нещата - няма да ме прегледа - няма да види къде, кво, как изглежда барем контузията (то си е синина де, ама малко е подуто - абе да бях учил аз за лекар - да се прегледам сам). Интересна работа да му се невиди и после (без преглед) идва заключението, че съм с разкъсване на мускул:)

кво да се прави...контузиите са част от спорта.

Айде със здраве

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1