Не ме оставяйте без отговор! - Въпросът е за бърнерите.

06.11.06
14:22

Здравейте, в този сайт всички респектират с познания и знаят толкова чужди думички, че се престраших да попитам, пък и се надявам някой да ми отговори, защото виждам, че доста въпроси си стоят без отговор.
Тренирам от години - умерено и постоянно. Преди 3-4 години занемарих тренировките по “уважителни” причини, но сега от 2-3 месеца съм редовна и се чувствам чудесно. На 37 години съм и килограмите не слизат така бързо, както преди. Прочетох за различните бърнери и за карнитина в частност. 1. Могат ли те да се съчетават и има ли смисъл?
2. След един месец употреба карнитинът вече е безполезен - да го заменя с друг продукт ли или да спра за известно време и след колко време отново да го приемам?
Надявам се на отговор, за което ви благодаря!

RE

07.11.06
00:27

Аз лично не съм фен на бърнарите за мен най-доброто за сваляне на килограмите и по -  скоро на мазнините и максимално запазване на мускулната маса е добър хранителен режим , интензивни тренировки с повече повторения, задължително кардио и л-карнитин, който разгражда мазнините и ги превръща в енергия.
Най-важното е хр.режим, добавките само са един +, но не и основата. :wink:
относно приема спри за месец и после пак.

07.11.06
09:46

Благодаря за включването. Е, не предизвиках порой от мнения, но не е това целта, разбира се  :) .
Аз също не съм привърженик на медикаментите и химията. Убедена съм от личен опит, че постоянството е ключовата дума. След като родих сина си отслабнах с 30 килограма, но с постоянство и воля - нищо не става от самосебе си - поне не и при мен.
Балансирано хранене, регулярен спорт и добро настроение
п о с т о я н с т в о

Това е формулата, която препоръчвам на всички!  :D

07.11.06
19:25

[quote author=“Jina”] 1. Могат ли те да се съчетават и има ли смисъл?
2. След един месец употреба карнитинът вече е безполезен - да го заменя с друг продукт ли или да спра за известно време и след колко време отново да го приемам?
Надявам се на отговор, за което ви благодаря!

1. Може и има смисъл
2. Тук сама си си отговорила - или го спираш или го смянаш със бърнар. За почивката обикновенно е достатъчна 20-30 дни

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1