06.11.06
22:28
може ли някой да ми каже по колко пъти е най добре да се взимат фат-бърнери за примерно период от година???
питам защото преди три месеца горе долу (от юли до края на август) пих анимал кътс и ефекта беше много добър, но се отпуснах леко и се чудех дали е добре да започна наново един цикъл от месец и половина?? или трябва да изчакам още малко?
има ли според вас някакви странични и вредни ефекти прекалената им употреба??
и втори въпрос - кой л-карнитин е най добър от ваш личен опит??
[quote author=“magenta”]може ли някой да ми каже по колко пъти е най добре да се взимат фат-бърнери за примерно период от година???
питам защото преди три месеца горе долу (от юли до края на август) пих анимал кътс и ефекта беше много добър, но се отпуснах леко и се чудех дали е добре да започна наново един цикъл от месец и половина?? или трябва да изчакам още малко?
има ли според вас някакви странични и вредни ефекти прекалената им употреба??
и втори въпрос - кой л-карнитин е най добър от ваш личен опит??
По първия въпрос те съветвам да си направиш един тримесечен цикъл - ‘прилично хранене’ и кардио/3 пъти в седмицата/ резултатите са отлични. :wink:
По втория не съм компетентен.
значи според теб е по добре да изчакам, тоест да си продължа с диетата и тичнето (тъй като до сега не съм спирала с малки изключения) и да оставя бърнера за лятното чистене ?
[quote author=“magenta”]значи според теб е по добре да изчакам, тоест да си продължа с диетата и тичнето (тъй като до сега не съм спирала с малки изключения) и да оставя бърнера за лятното чистене ?
Трябва ти и съвет от човек с опит с фетбърнарите, но в горното мнеие изходжах от факта, че каза: ‘отпуснах се малко’. Еми просто няма да се отпускаш. :wink:
Тялото на човек по природа е анатомично красиво./С изключение на клинични случаи/. Ако става грозно, омазнява се и се деформира, вината е в човека.
Правино хранене и трен. , без издевателства/примерно алкохол и цигари/ и няма начин да не се влезе в правия път. И метаболизъм и всичко се нормализира.
Успех
И метаболизъм и всичко се нормализира.
Да ама много бавно :? , но поне се нормализира.
@magenta - зависи от бърнъра т.е. от съставките му.Но принципно за 1 месец се изчистваш от всичко, то предимно с кофеин са наблъскани.Така че можеш да повториш.
Ти май не беше от БГ, тогава си вземи Controlled Labs Red Acid Gen2 - без кофеин е.
Л-карнитина - който и да е, течния е за предпочитане.
Иначе както каза @tpd - не трябва да се отпускаш особено известно време след приключване на диетата.