06.11.06
22:28
може ли някой да ми каже по колко пъти е най добре да се взимат фат-бърнери за примерно период от година???
питам защото преди три месеца горе долу (от юли до края на август) пих анимал кътс и ефекта беше много добър, но се отпуснах леко и се чудех дали е добре да започна наново един цикъл от месец и половина?? или трябва да изчакам още малко?
има ли според вас някакви странични и вредни ефекти прекалената им употреба??
и втори въпрос - кой л-карнитин е най добър от ваш личен опит??
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“magenta”]може ли някой да ми каже по колко пъти е най добре да се взимат фат-бърнери за примерно период от година???
питам защото преди три месеца горе долу (от юли до края на август) пих анимал кътс и ефекта беше много добър, но се отпуснах леко и се чудех дали е добре да започна наново един цикъл от месец и половина?? или трябва да изчакам още малко?
има ли според вас някакви странични и вредни ефекти прекалената им употреба??
и втори въпрос - кой л-карнитин е най добър от ваш личен опит??
По първия въпрос те съветвам да си направиш един тримесечен цикъл - ‘прилично хранене’ и кардио/3 пъти в седмицата/ резултатите са отлични. :wink:
По втория не съм компетентен.
значи според теб е по добре да изчакам, тоест да си продължа с диетата и тичнето (тъй като до сега не съм спирала с малки изключения) и да оставя бърнера за лятното чистене ?
[quote author=“magenta”]значи според теб е по добре да изчакам, тоест да си продължа с диетата и тичнето (тъй като до сега не съм спирала с малки изключения) и да оставя бърнера за лятното чистене ?
Трябва ти и съвет от човек с опит с фетбърнарите, но в горното мнеие изходжах от факта, че каза: ‘отпуснах се малко’. Еми просто няма да се отпускаш. :wink:
Тялото на човек по природа е анатомично красиво./С изключение на клинични случаи/. Ако става грозно, омазнява се и се деформира, вината е в човека.
Правино хранене и трен. , без издевателства/примерно алкохол и цигари/ и няма начин да не се влезе в правия път. И метаболизъм и всичко се нормализира.
Успех
И метаболизъм и всичко се нормализира.
Да ама много бавно :? , но поне се нормализира.
@magenta - зависи от бърнъра т.е. от съставките му.Но принципно за 1 месец се изчистваш от всичко, то предимно с кофеин са наблъскани.Така че можеш да повториш.
Ти май не беше от БГ, тогава си вземи Controlled Labs Red Acid Gen2 - без кофеин е.
Л-карнитина - който и да е, течния е за предпочитане.
Иначе както каза @tpd - не трябва да се отпускаш особено известно време след приключване на диетата.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече