06.11.06
22:43
Взех си Протеин, Аминокиселини, Креатин, Глутамин, и DHEA. та въпроса ми е могат ли да се пият едновременно протеина и аминото? защото доколкото съм чел било почти едно и също. И DHEA 50 mg. капсула как се пие, по колко на ден? и за колко време?
И един друг въпрос, какво означават цифрите на Аминокиселините, мойте са Amino 2200?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.11.06
23:29
Да, може да се пият аминок-ните заедно с протеина. А ДХЕА-то се взема по 100 мг дневно на 2 пъти както си пише на шишето, но четох, че има добър ефект само, когато се комбинира с Трибестан. Не съм го пробвал, така съм чел.
——————————————————————————————————————-
Забравих...
За “цифрите на аминок-ните” - това число показва колко мг АК има или в 1 табл. или в 1 доза. Трябва да четеш внимателно - “2200” може да означава, че толкова мг има в 1 табл. или да кажем в 1 доза от 4 табл.:!:
07.11.06
11:37
[quote author=“nikito”]Взех си Протеин, Аминокиселини, Креатин, Глутамин, и DHEA. та въпроса ми е могат ли да се пият едновременно протеина и аминото? защото доколкото съм чел било почти едно и също. И DHEA 50 mg. капсула как се пие, по колко на ден? и за колко време?
И един друг въпрос, какво означават цифрите на Аминокиселините, мойте са Amino 2200?
Разбира се че може.
Относно АК, според мен те трябва да се пият с протеин. Сигурно и затова са създадени,докато почне усвояването на протеина АК да попълват нуждите.АК навлизат за окло 30 мин. в кръвта,на протеина му трябва повече време. Дори на повечето АК се препоръчва да се комбинират с протеин.Това не е само трик на прозиводителите да продват по няколко продукта едновременно. Ако трябва да разчитаме само на АК ще ни излиза доста скъпо. От една доза протеин -примерно 40 гр. 80% протеин,след разграждането му в стомаха би трябвало се получат 32 гр. АК( дали е вярно?) колкото от 20 табл. АК по 1600мг.
На кутията на АК пише че трябва да се взимат от 1 до 3 таблетки преди всяко ядене а също така и преди и след тренировка! Ако приемем че има три основни хранения на ден по 3 или 2 таблетки и тренировка това значи ли че трябва да да взимам по 10 до 12 таблетки на ден? това не е ли много?
[quote author=“nikito”]На кутията на АК пише че трябва да се взимат от 1 до 3 таблетки преди всяко ядене а също така и преди и след тренировка! Ако приемем че има три основни хранения на ден по 3 или 2 таблетки и тренировка това значи ли че трябва да да взимам по 10 до 12 таблетки на ден? това не е ли много?
Не е много,няма да се предозираш.От финансова гледна точка може да стане много. 3 табл. сутрин преди хранене, 3 табл. преди и 3 след тренировка ще е добре-това са моментите когато нуждата от АК е най-голяма. Зависи колко кг си и оттам дали с храната си набавяш необходимия протеин. А зависи и какви са ти АК и колко гр. е 1 табл. Обикновено дозировката на кутиите са за около 70-80кг човек.
07.11.06
21:22
[quote author=“nikito”]На кутията на АК пише че трябва да се взимат от 1 до 3 таблетки преди всяко ядене а също така и преди и след тренировка! Ако приемем че има три основни хранения на ден по 3 или 2 таблетки и тренировка това значи ли че трябва да да взимам по 10 до 12 таблетки на ден? това не е ли много?
не е много чувал съм че някой култористи пиели по 60 на ден , просто излиза по скъпо :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече