06.11.06
23:18
Гледам, че много хора са писали в режимите си по 100 - 200 грама извара. Въпроса ми е как я ядете? Аз чиста не мога да я преглътна. С кисело мляко добре ли е?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Sane”]Гледам, че много хора са писали в режимите си по 100 - 200 грама извара. Въпроса ми е как я ядете? Аз чиста не мога да я преглътна. С кисело мляко добре ли е?
И аз не можеш.
Принципно я поемам и/или със сирене и/или с кисело мляко...
Иначе 100 г извара лесно влиза с малко кисело мляко. Даже не е нужно и второто да е много, просто да има нещо което притъпява вкуса.
Иначе има някои извари, които са добри и на вкус. Доста варира качеството, това е проблем, ама...
07.11.06
00:31
Аз така и не се успях да се науча да я ям тази извара аи по-принцип, нещо като не ти харесва по-добре не го яж.Аз замених извата с кисело мляко и да ти кажа съм доволен.става дума за последното ми хранене де, преди лягане. :wink:
08.11.06
17:50
Здрасти,
ами изварата по принцип не е много приятна на вкус:) Когато бях на НВД съм изяждал по 500 гр извара на ден. Обаче потърси рецепти...в сайта има доста...защото изварата като храна е супер. Можеш да си я бъркаш с яйца примерно - омлетче нещо, да я овкусиш (но не прекалено) с Вегета или нещо друго, ама не прекалявай със солта.
Успех.
Зависи на коя фирма е изварата. Ако попаднеш на “Мероне”, ще се увериш че е превъзходна и става да се хапва без нищо допълнително. А за вечерно хранене, ами не се сещам за по-добър избор от... :wink:
Вкуса на изварата най-добре се притъпява с лютеница.
На 1 кг. извара 300 гр. лютеница.В лютеницата няма почти никакви калории, така че е подходяща комбинация и при НВД.
На когото не му достигат калориите може да сложи майонеза вместо лютеница - на мен лично така ми е най-вкусна.
09.11.06
23:41
[quote author=“Sane”]Гледам, че много хора са писали в режимите си по 100 - 200 грама извара. Въпроса ми е как я ядете? Аз чиста не мога да я преглътна. С кисело мляко добре ли е?
супер гнусна е
кашкавалената по-става, ама е малко по-калори4на
на омлет вместо сирене, с кисело мляко и май дотам ми се простира опита с изварата - определено кофти опит. има доста разнообразие на нвд храни, за да се терзая с извара. примерно котидж - горе долу същите хранителни стойности и мега вкусен, оба4е мн трудно откриваем в бг
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече