Растеж

FC

07.11.06
06:08

Здравейте! Въпросът ми е - обикновено колко време след тренировка се наблюдава резултата от хипертрофията на една мускулна група (при спазване на хранителния режим)? Чувал съм, че при добра диета това се случва още на другата сутрин след тренировката.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.11.06
09:44

Процесите на възстановяване и свръхвъзстановяване (хипертрофията) започват веднага след тренировката... Сега кога можеш да “видиш резултата” - е ще е мужно повече от 1 ден!  :wink:  За съжаление не става да отидеш в залата, да направиш една “зверска” тренировка и на другия ден сутринта да “видиш” резултата... :lol:

Определено не е на другия ден. Трябва си известно време.

07.11.06
11:19

И според мен не може от веднъш да стане с течение на времето ще се забелеява повече и повече...споко!!!

FZ

07.11.06
11:22

[quote author=“fcl”]Здравейте! Въпросът ми е - обикновено колко време след тренировка се наблюдава резултата от хипертрофията на една мускулна група (при спазване на хранителния режим)? Чувал съм, че при добра диета това се случва още на другата сутрин след тренировката.

Време му е майката  :wink:
Не може за една седмица да станеш Рони Колман .

FC

07.11.06
11:50

:D да, хах. Всъщност надали повечето колеги от форума искат неговото тяло, но въпросът е дали може да се видят промени от сорта дори на милиметри - това имам предвид. Просто се чудех дали някой се е интересувал от темата или пък е наблюдавал тези явления у себе си?

07.11.06
16:01

в рамките на седмици - да, но не и за дни.Най-рязко се забелязва, като тренирам след почивка от месец два.

07.11.06
20:25

Най-рязко се забелязва, като тренирам след почивка от месец два.

Даа,това е супер вярно.Когато се тренира интензивно в продължение на много месеци,трябва да се даде дълга почивка на организма и след нея наистина се наблюдава покачване на силата и растежа!Може би месец два е множко на 1-2 седмици без тренировка деистват идеално.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1