От начало...

07.11.06
23:05

Здравейте,

мисля да почна с това, че преди 2 години почнах да тренирам усилено фитнес при тегло 120 кг. След 8 месеца някъде се стегнах и достигнах 80 кг. като после продължих да се поддържам.
Поради командироване, трябваше да се преместя в друг град и поради многото пътувания не намерих време за тренировки, а и занемарих хранителния режим. Вярно е, че “който търси - намира”, та може би тея пътувания са ми били нещо като извинение на проявилия се мързел в мен  :roll:  Та в резултат на това качих 10 кг.

Сега съм се хванал упорито да сваля, да стегна и да си оформя окончателно тялото, за да изглежда добре. Въпроса ми е - на този етап пътека 25 мин в началото на всяка тренировка достатъчно ли е?
Тренирам през ден - гръб-бицепс, гърди-трицепс, рамена-крака. В края на всяка тренировка правя коремни колкото мога.
На 24 год. съм ако това е от значение.

Моля, за някакво мнение.

Cluster

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.11.06
23:55

Сигурен ли си, че мястото на темата ти е в раздела за жени?
За кардиото - по-добре го прави след корема, в края на тренировката. Да, 25 минути са добре.

08.11.06
00:07

не знам, да съм писал в раздела за жени. Моя грешка ако е така.
Иначе благодаря за съвета

Петко К - преместих темата. Беше в женския раздел. Внимавай друг път.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1