Дайте отговор: Fat Blocker или CLA?

08.11.06
11:26

Здравейте!
Имам един въпрос, за които много се колебая ... Спряла съм се на 2 продукта единия е Fat Blocker, а другия CLA ... Може ли някой да ми предпоръча кой от двата ще е по ефективен за намаляне на мазнинки?

08.11.06
14:52

[quote author=“MapuaHa”]Здравейте!
Имам един въпрос, за които много се колебая ... Спряла съм се на 2 продукта единия е Fat Blocker, а другия CLA ... Може ли някой да ми предпоръча кой от двата ще е по ефективен за намаляне на мазнинки?

Добре де, на коя фирма е този блокер?

08.11.06
16:47

Еми фирмата или по-точно марката е MDY nutricion sports ... това пише не съм сигурна каква е холандска, английска или пък американска  :roll:  и двата продукта са от тази марка
Има и сайт ако те интересува да прочетеш за какво става дума ... www.mdysports.com

08.11.06
16:49

Малко съм неука с компютрите не ми се сърдете  :D

FZ

08.11.06
16:51

[quote author=“MapuaHa”]Има и сайт ако те интересува да прочетеш за какво става дума ... www.mdysports.com

Ей не се научихте и не се научихте да НЕ пускате поредни постове , а да използвате бутоните EDIT и DELETE

08.11.06
16:56

Много съжалявам не го знаех това ...  :roll:

FZ

08.11.06
17:26

[quote author=“MapuaHa”]Много съжалявам не го знаех това ...  :roll:

Не виждам да си оправила грешката  , след като вече знаеш . :shock:

08.11.06
19:40

Така... MapuaHa (аз ще ти викам Анжелина) :lol:  Та така, Анжелина, под фат-блокер тази фирма разбира продукт, съдържащ в-вото “Хитозан” - той не гори мазнините, а се свързва с тях в стомаха и им пречи да се усвоят. Затова се взема, както си пише, по 2 капс. 30 мин. преди хранене, в което ще има мазнини. Той не гори мазнините, а им пречи да се усвоят.
А CLA спомага за горенето на мазнините, тоест двата продукта имат различно действие, което означава, че могат да се вземат едновременно. Ако не можеш да си го позволиш избираш това, което смяташ, че ще ти подхожда на целите повече.

Това е, Анжелина! :wink:

08.11.06
23:37

Само дето незнам сега как да изтрия съобщението никъде няма delete :?

50 евро не са малко пари, но може и да ми се откъснат от сърцето и за двете като си наумя нещо и ... благодаря за информацията  :D

09.11.06
00:32

50 eвро  :?  защо точно с тия два продукта си решила да отслабваш ?

09.11.06
01:10

[quote author=“MapuaHa”]50 евро не са малко пари, но може и да ми се откъснат от сърцето и за двете като си наумя нещо и ... благодаря за информацията  :D

Анжелина, ето ти малко линкове за продуктите, които те интересуват в България. Разбери за цените им - сигурно ще ти излезе по-евтино. :wink:
http://www.fortex.bg/content/e14/e84/index_BG.html
http://tiens.hit.bg/chitozan.html

Малко инфо за CLA:
Свързана линолеична киселина (CLA) - това е естествено получаваща се мастна киселина,срещана главно в телешкото и млечните продукти. Приемът на CLA задържа синтеза на мазнините и чрез задържане на ензима, който ги образува - един неин химичен компонент - изомерът  9,11 стимулира изграждането на мускулите, докато друг - 10,12 повишава топенето на мазнините, забавя и пречи на производството и отлагането на нови мазнини. Повечето търговски марки на суплемента съдържат и двата изомера. CLA pречи на мазнините да навлязат в клетките и намалява деленето и размножаването на мастните клетки. При ниско въглехидратни и ниско калорийни диети увеличава чувствителността към инсулина и подобрява глюкозната поносимост,като запазва притока на въглехидратите в мускулите, а мастните клетки държи “гладни”. CLA намалява покачването на субстанциите, участващи в следтренировъчното тъканно разграждане и така мускулната трска след трнировка не е толкова силна. Този антикатаболен ефект е особено важен при цикли за релеф. CLA се приема с храната, поне 3-4 грама дневно за поне 4 седмици-минималната доза и време, за което е доказано, че ще се забележи ефектът върху топенето на мазнините.
http://adipharm.com/product.php?l=bg&n=40
http://k8tv.com/index.php?s=product&lang=1&prodid=58

09.11.06
09:44

Точно защото не съм в България, а в Холандия, затова на тях ... Има ги в залата, в която ходя и реших, че ще е по-лесно от там направо.Тук тези продукти са на почти еднакви цени , само на Черния пазар може да са малко по-евтини и смятам и до там да отскоча да видя какво предлагат ... Иначе този CLA ми изглежда надежден  :)

09.11.06
09:57

[quote author=“MapuaHa”]Точно защото не съм в България, а в Холандия, затова на тях ... Има ги в залата, в която ходя и реших, че ще е по-лесно от там направо.Тук тези продукти са на почти еднакви цени , само на Черния пазар може да са малко по-евтини и смятам и до там да отскоча да видя какво предлагат ... Иначе този CLA ми изглежда надежден  :)

Ами така кажи, Анжелина, а аз ти търся къде в България ги продават! :lol:  Хайде сега, работим в Холандия, какво са 50 евро... :wink:

09.11.06
10:12

Хехе да ама като съм на гости и не работя кво праим :) иначе 50евро наистина въобще не са много пари тука ... и значи да ги прежaля викаш  :wink:

09.11.06
10:44

Точно щото си в Холандия трябва да си вземеш някакви хубави продукти! То тия също може да са хубави ама за хитозан и кла 50 евро никога не бих дал!

09.11.06
10:51

[quote author=“x_3_mar”]Точно щото си в Холандия трябва да си вземеш някакви хубави продукти! То тия също може да са хубави ама за хитозан и кла 50 евро никога не бих дал!

Зависи от разфасовките... :wink:  Иначе знам, че 50 евро са надницата за един, айде за два дена в най-лошия случай, защото и аз “отскачам” до чужбината, даже другата седмица заминавам и ще прекъсна тренировките до март...  :( 

А пък, нали знаеш, за да има ефект от добавките трябва и храненето и тренровката да са ти добри. Защото Хитозана да кажем на 2 капс. неутрализират 3-5 г мазнини, но ако ти ядеш 50 г, разбираш... :wink:

09.11.06
10:52

Да ама ти ги превръщаш в лева, затова ти се струват много ... казах че тука са на почти еднакви цени няма по-евтини .. 50 евро за 2 продукта не за 1 ...
А исках да питам нещо за ядките .. мога ли да ги има и кога?

09.11.06
10:59

[quote author=“MapuaHa”]А исках да питам нещо за ядките .. мога ли да ги има и кога?

По принцип са здравословна и полезна храна, но и калорична. Всичко зависи каква ти е  диетата и в какво количество са те -ако са добавени разумно и ти допълват диетата, тогава няма проблем.

По принцип сутрин, най-късно до следобед преди тренировката.

09.11.06
11:04

Гледам да ги ям сутрин и по-малко, макар че ги обожавам :) а тренировката ми винаги е вечер нямам възможност през деня ... ходя на аеробика и спиниг надявам се да има ефект ... а диетата ми е НВД .. бавно свалям и ако всичко това не покаже резултат ще се самоубия  :lol:

09.11.06
11:15

[quote author=“MapuaHa”]Гледам да ги ям сутрин и по-малко, макар че ги обожавам :) а тренировката ми винаги е вечер нямам възможност през деня ... ходя на аеробика и спиниг надявам се да има ефект ... а диетата ми е НВД .. бавно свалям и ако всичко това не покаже резултат ще се самоубия  :lol:

Я дай твоите данни, колко калории, какви храни и как са разпределени през деня, грамаж... от колко време я правиш тази диета, каква точно ти е тренировката... любопитно ми е, а пък така ще имаме и пълна представа за картинката! :wink:  Така ни ги подхвърляш парче по парче... :lol:  Може и на ЛС.

09.11.06
12:46

Ям по 4-5 пъти на ден по малки порции .. сутрин закусвам с 30-40g овесени ядки със стидено обезмаслено прясно мляко, а след около 1h ям плодове предимно цитрусови (нали сутрин е най-добре да се ядат), на обяд може да си позволя една филиика черен хляб, който подчертавам няма захар вътре, + салата с риба тон или броколи ... след обяд пия кафе с мляко или пък някои плод, колкото да залъжа .. вечер пилешко месо + салата или броколи сменям ги според това кое ми се яде .. всеки ден пия кисело мляко 0,1% предимно вечер след тренировка.Мисля че се храня здравословно, но колко ще ми помогне да отслабна незнам.
Някъде от 2 седмици се храня така, а тренировката ми нали ти казах че е аеробика (понеделник, вторник, сряда) и спининг (четвъртък и петък) - само така могат да се разпределят поради основателни причини .. а и има дни в които не мога да ходя  :(
А телосложението ми ако те интересува е малко по-специфично - имам набито тяло с доста развит мускул, казват че бил като на негърките или бразилките  :P а и костите ми не са от най-леките затова и съм 162см и 65кг (вече)

09.11.06
14:32

[quote author=“nikolaBULL”]Зависи от разфасовките... :wink: 

Тва за храненето е ясно ....  За разфасовките си прав наистина не знам  по колко са :)

[quote author=“MapuaHa”]Да ама ти ги превръщаш в лева, затова ти се струват много ... казах че тука са на почти еднакви цени няма по-евтини .. 50 евро за 2 продукта не за 1 ...
А исках да питам нещо за ядките .. мога ли да ги има и кога?


Нищо не превръщам в левове! И аз съм ходил в чужбината (е не в Холандия) ама все пак съм наясно  със заплатите. Ето в какво ви превръщам 50 ви евро :
http://a1supplements.com/Red-Acid-180-Capsules-p-2708.html
http://a1supplements.com/SesaGlow-180-Softgels-p-16149.html


http://a1supplements.com/Hydroxycut-Hardcore-120-Capsules-p-2653.html + l-carnitine


http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html


http://a1supplements.com/Animal-Cuts-42-Packs-p-1310.html


http://www.bodybuilding.com/store/man/scorch.html
http://www.bodybuilding.com/store/man/vap.html

Не съм на ясно в Холадия как са добавките ама сигурно има начин да се поръчат, то в България вече има начин кво остана за там  :roll:

09.11.06
14:44

[quote author=“MapuaHa”]Ям по 4-5 пъти на ден по малки порции .. сутрин закусвам с 30-40g овесени ядки със стидено обезмаслено прясно мляко, а след около 1h ям плодове предимно цитрусови (нали сутрин е най-добре да се ядат), на обяд може да си позволя една филиика черен хляб, който подчертавам няма захар вътре, + салата с риба тон или броколи ... след обяд пия кафе с мляко или пък някои плод, колкото да залъжа .. вечер пилешко месо + салата или броколи сменям ги според това кое ми се яде .. всеки ден пия кисело мляко 0,1% предимно вечер след тренировка.Мисля че се храня здравословно, но колко ще ми помогне да отслабна незнам.
Някъде от 2 седмици се храня така, а тренировката ми нали ти казах че е аеробика (понеделник, вторник, сряда) и спининг (четвъртък и петък) - само така могат да се разпределят поради основателни причини .. а и има дни в които не мога да ходя  :(
А телосложението ми ако те интересува е малко по-специфично - имам набито тяло с доста развит мускул, казват че бил като на негърките или бразилките  :P а и костите ми не са от най-леките затова и съм 162см и 65кг (вече)

Мдаа, попаднах и на другата ти тема също... Сега, диетата ти по принцип е добра, ако я спазваш стриктно вече би трябвало за 2 седмици да е дала някакъв ефект. Така ли е? Ако не, трябват корекции!

09.11.06
14:44

Е добре де не исках да те засега ...  :oops:
Последните 2 пак някои от тук ми ги беше препоръчал, но те май се поръчват с кредитна карта, а аз разполагам само с дебитна  :?

09.11.06
14:52

Мдаа ама ефекта е само, че се чувствам много по-добре, отколкото като ям разни боклуци ... Сигурно трябва да спортувам сутрин, но просто нямам тази възможност  :cry:

FZ

09.11.06
15:59

[quote author=“MapuaHa”]Само дето незнам сега как да изтрия съобщението никъде няма delete :?

50 евро не са малко пари, но може и да ми се откъснат от сърцето и за двете като си наумя нещо и ... благодаря за информацията  :D

Горе в дясно с бутончето EDIT :shock:

Успех !

09.11.06
16:10

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“MapuaHa”]Само дето незнам сега как да изтрия съобщението никъде няма delete :?

50 евро не са малко пари, но може и да ми се откъснат от сърцето и за двете като си наумя нещо и ... благодаря за информацията  :D

Горе в дясно с бутончето EDIT :shock:

Успех !

Да, не видя ли аз го промених, но долното си остава и няма никъде delete .. ужас много съм зле  :(
Извинявам се отново  :oops:

FZ

09.11.06
16:20

Прочети по внимателно к`во съм ти написал .

Че май  започва да ми мирише нещо на бъзик. :D

09.11.06
16:33

Е не говори така не се бъзикам с хора, който не познавам  :D

09.11.06
17:33

[quote author=“MapuaHa”]Мдаа ама ефекта е само, че се чувствам много по-добре, отколкото като ям разни боклуци ... Сигурно трябва да спортувам сутрин, но просто нямам тази възможност  :cry:

Е, значи нещо не е наред - вече трябваше да почнеш да губиш килограми! Или нещо в количеството на “правилните храни” е множко или нещо с тренировките... Я ми опиши тези тренировки, какво точно правите там с “колежките” от Холандия? :wink:

09.11.06
17:41

Аеробиката представлява комбинация от интензивни движения, а последните 10мин са за коремни преси, доста е изтощително ... а спининга е пак колективно на много силна и яка музика 1h въртиш колело в различни степени и пози, което е още по-изтощително ... но нали ти казвам че само вечер мога а през деня повече се стои вкъщи, защото навън или е много студено или вали или трябва да гледам малкия  :(  май  ще се наложи още да намаля храната ми се струва ...

09.11.06
20:30

[quote author=“MapuaHa”] ... но нали ти казвам че само вечер мога а през деня повече се стои вкъщи, защото навън или е много студено или вали или трябва да гледам малкия  :(  май  ще се наложи още да намаля храната ми се струва ...

Няма значение, че само вечер тренираш щом са ти толкова интензивни тренировките и с продължителност всяка по час... Достатъчно е! Значи към храната трябва да погледнеш - аз бих ти препоръчал да спреш млякото нищо, че е 0.1% масленост, то си има нормално лактоза (45 г на литър), която самата тя се превръща в мазнини... А и добавките би трябвало да стимулират нещата!

09.11.06
23:44

е стига де сега и млякото ли да спирам, всякакво? нали са нужни калций и без това ме болят костите  :cry:  а като си купя CLA ще мога ли да ги започна пак немога без тях наистина и не искам да ги махам от менюто си ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1