Л-карнитн на P&B LABS

10.11.06
21:11

здравейте
Купих си Л-карнитн на P&B LABS.Някой знае ли хубав ли е.
Благодаря предварително:)

11.11.06
03:23

Кьжи ми моля те къде е това P&B?

11.11.06
08:18

[quote author=“pecatalud”]Кьжи ми моля те къде е това P&B?

Това е:http://bigboyshop.hit.bg/webs5/p&blabs1.html
Моя е течния
Магазина е в студентски град до зимния дворец.Като застанеш с лице към зимния се пада в блока от дясната страна

11.11.06
12:24

Никой ли не го е ползвал  :cry:

11.11.06
19:44

Ами мисля, че л-карнитина, който си си взела е български, доколкото четох по форомите тук се отнасят скиптично към българския л-карнитин, незнам защо. Именно заради това предпочетох друга фирма

Ако си купила P&B Labs на капсули, то е този, който взимах лятото, преди това през пролетта. Не ми е било цел да спомага при изгаряне на мазнини, а по-скоро за повишаване на работоспособността. Взимах 1 гр. около час преди тренировката и 1 гр. преди лягане в продължение на два месеца.

Може би ще прозвучи глупаво, но не мога да дам реална оценка, дали помогна, защото беше в комбинация с протеин и workout pak на genesis. Можех да се възстановявам прилично бързо, имайки предвид натовареното ежедневие и липсата на достатъчно сън ( + динамичната храна, която понякога дори не фигурира в програмата :) ).

Та след тази шепа безцелни думи, бих искал да ти кажа да опиташ с него поне 25-30 тренировки (ако можеш, взимай го и преди лягане). За по-малък период едва ли ще успееш да констатираш ефект.

12.11.06
09:17

[quote author=“dimitar.mihaylov”]Ако си купила P&B Labs на капсули, то е този, който взимах лятото, преди това през пролетта. Не ми е било цел да спомага при изгаряне на мазнини, а по-скоро за повишаване на работоспособността. Взимах 1 гр. около час преди тренировката и 1 гр. преди лягане в продължение на два месеца.

Може би ще прозвучи глупаво, но не мога да дам реална оценка, дали помогна, защото беше в комбинация с протеин и workout pak на genesis. Можех да се възстановявам прилично бързо, имайки предвид натовареното ежедневие и липсата на достатъчно сън ( + динамичната храна, която понякога дори не фигурира в програмата :) ).

Та след тази шепа безцелни думи, бих искал да ти кажа да опиташ с него поне 25-30 тренировки (ако можеш, взимай го и преди лягане). За по-малък период едва ли ще успееш да констатираш ефект.

Моя е течен.
В магазина ми казаха да пия по две супени лъжици преди тренировка,но аз прочетох на няколко места ,че се пие по една супена лъжица :? Кое е правилното? :)

12.11.06
14:16

Ами най-правилно е да си вземеш мензурка или някяква капачка ако щеш и от сироп на която има скала и от там да си измерваш колко пиеш. От 2 до 4 гр. мисля, че е нормално, но не съм професионалист по-добре някой друг да ти каже. Този л-карнитин, който си взех имаше мензурка към него и нямам никакъв проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1