Бананова каша

11.11.06
11:54

Абе онзи ден си купих една каша от магазина и супер мн ми хареса. Производителя в Слънчо и когато хапна 1 купа с каша и мляко се наяждам супер мн и за тренировките имам мн енергия. Полезна ли е ? Става ли за ядене, когато искаш да подържаш тегло (да не отслабваш или надебеляваш) ?

FI

11.11.06
12:45

[quote author=“freethedoom”]Абе онзи ден си купих една каша от магазина и супер мн ми хареса. Производителя в Слънчо и когато хапна 1 купа с каша и мляко се наяждам супер мн и за тренировките имам мн енергия. Полезна ли е ? Става ли за ядене, когато искаш да подържаш тегло (да не отслабваш или надебеляваш) ?

Не и ли пише отзад на опаковката хранителните стойности? Предполагам обаче, че е доста калорична и с подсладители, така че внимавай. Все пак ако постнеш и хр. стойности ще съм по - наясно.

11.11.06
16:46

Напиши съдържанието какво е.Ама предполагам ще има яко захар, нишесте, брашно и др. такива :lol:

RO

11.11.06
18:59

Ами това са поредица хранителни каши за бебета , имат добро съдържание и на протеин и на въглехидрати. Мился , че са много хранителни. :)

11.11.06
20:15

Банан=сладко.Какво толкова му е сложното :D.Хапвай си кашичка и ще видиш след време резултатите :D.

FZ

12.11.06
20:04

на времето когато нямаше никакви суплементи бая каши хапвахме  за м. маса става ако нямаш проблем с замазняването ! но не виждам какъв е смисъла при това изобилие на всякакви видове суплементи  8)

12.11.06
21:29

Според мен не струва.

А, ако наистина се води храна за бебета, то не само, че няма да е в помощ за мускулната маса, ами и ще е супер скъпа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1