Съмнение за пукната кост

11.11.06
13:49

Здравейте, проблемът ми е следния. Този четвъртък играх мач и при една борба за топката си осуках глезена. След това обаче видях че глезена ми е добре, а кракът ми се е подул от външната страна на подбедреницата.Ходя накуцвайки , но иначе не усещам голяма болка. Боли само когато лежа на външната част на крака. Мога да движа съвсем свободно крака си без болка, само при по резки движения ме заболява. Иначе накуцвам защото крака ми е точно като схванат на това място (външната чат на подбедреницата малко над глезена). Подутината вече е почти спаднала, но кракът продалжава да е като схванат. Въпроса ми е дали има шанс да съм си пукнал някоя кост или е по скоро само натъртена или съм разтегнал връзки... Благодаря предварително!

11.11.06
14:20

Мислиш ли че ще получиш тука свестен отговор ???
Сигурно някоя поликлиника ти не на 5-10мин път и там ще ти кажат със сигурност ама е по лесно да драснеш в форума за 2 мин и да очакваш с тези обяснения някой да ти каже какво ти е ... щото тука всички сме с медицинско образование....

11.11.06
14:33

Най-добре да минеш през някоя поликлиника.

Пукал съм крак и честно казано...не можех да ходя - бях се прибрал пеша/ след дискотека - упойка, т’ва онова /, но на следващия ден  - не можех да стъпя въобще.

Пукал съм и ръка - 24 часа след това, движението и беше доста затруднено и болезнено.

Може би е само навехнат, но за най-сигурно - мини през някоя поликлиника или Пирогов - ако ги метнеш, че е скорошна травма, може и да не те върнат, иначе може да ти искат направление от GP - не съм сигурен.

За болката, а и за по-бързо възстановяване, опитай с т’ва мазило Traumill-S..доста е добро, а и е хомеопатично.
Независимо, дали ще отидеш при сцпециалист или не - помага.

И все пак - ДОКТОР! :!:

/Въпреки, че тия в Пирогов умрЪт  да гипсират хората... /

17.11.06
21:39

Значи най-добре отиди във болнижа.Но искам да ти каже че ако си пукнал кост няма да можеш да ходиш.Или си изкъчил нещо или си разтегнал.И най-добре отиди на ДОКТОР :!:  :!:  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1