11.11.06
16:18
не че съм го чел някъде, но просо около 30 мин след тренировка си копувам 4ипс. та въпроса ми е полезно ли е, вредно ли е, или няма значение?
мерси предварително
[quote author=“Thorin”]не че съм го чел някъде, но просо около 30 мин след тренировка си копувам 4ипс. та въпроса ми е полезно ли е, вредно ли е, или няма значение?
мерси предварително
Мазно , Пържено .... Отговори си сам дали е полезно :wink:
11.11.06
16:50
Не е полезно. Висок процент мазнини и кофти термична обработка.
хм, така си и мислех :roll: а все пак, какво бихте ми предожили да ям от по обикновените продукти от пазара :)
Извара
Плодове
И каквото искаш в крайна сметка...Вярно е, че чипсът е много скапана храна, ама ако искаш си яж. Няма да те убие. Пък едва ли спазваш сериозен режим на хранене като гледам, така че малко калории в повече няма да ти навредят толкова.
11.11.06
20:01
След тренировка можеш да хапнеш един банан или 2-3 лъжици мед, а пък ако имаш и протеинче още по добре :wink:
по здрави
Картофите като картофи са добре но мазнината в която са пържени не.
Друго ще е да е варен или печен
еми така ще да е. спирам чипсу . а между другото аз съм на 15 и тренирам около година и още отначалото зимам Whey Gainer-и има ли некъв проблем с това? смисал има ли възрастови граници за протеините и аминокиселините?
А спираш чипса на секи по някой време му се дояждат такива храни баничка , чипс , шоколад , пържени картофи и т.н.
яж си ги но не прекалявай :D
аз примерно си позволявам от време на време
[quote author=“Lubo0”]А спираш чипса на секи по някой време му се дояждат такива храни баничка , чипс , шоколад , пържени картофи и т.н.
яж си ги но не прекалявай :D
аз примерно си позволявам от време на време
да де, имах предвид след тренировка ;)
браво бе е тва е въпрос :D почнаха да се пишат наисти на големи безсмислици! чипс и фитнес :D :shock:
12.11.06
10:15
хах след трен чипс е направо безмислица според мен ! по добре место да даде6 1лв за чипс даи тоя 1 лев за протеин от залата по-голям смъл ще има
Не виждам от боклуците на Nutrin къв ефект ще има ... Ма тва е друга тема
:shock: чипс след тренировка??- :) :o :D :lol: Ми определено няма смисъл точно след тренировка :wink:
12.11.06
15:18
Не виждам от боклуците на Nutrin къв ефект ще има ... Ма тва е друга тема
и се пак ще е по добре от чипс
12.11.06
16:12
Зависи на теб ако ти се яде не трябва да се лишаваш аз лично съм си говорил със НЕДИК и имам денв които съм свободен да ям всичко аи днес ми стана интересно въдях някакъв чипс които за 150грама има към 600калории което си е бая
12.11.06
16:14
е щом с НЕДИК си говорил , значи може и цяла седмица да ядеш каквото си искаш...
престанете да ги гледате тези калории - поограмотете се малко , гледайте съотношението мазнини/въглехидрати , вижте дали няма разни лайна като трансмазнини , глутамати и пр. ... а то 100 на 100 има.
Защо чипс ? Защо след тренировка ? Навик ли т ие ? Какво те кара да ядеш чипс след като си помпал ?
12.11.06
18:17
е щом с НЕДИК си говорил , значи може и цяла седмица да ядеш каквото си искаш...
E кво НЕДИК нераззбира или кво??? Да ти кажа че тия 80% от унстриктурите по залите са кръгли нули не знаят нищо ама нищо а тои е изкарал бая курсове за тая рабора.И първото което е тои го е пробвал на него си повечето неща и знае за кво става дума.Ти кат почнеш да праиш някво упражнение от началото не го праиш толко добре както след около 5-6 месеца да речем нали.
[quote author=“ASTOR”]Картофите като картофи са добре но мазнината в която са пържени не.
Друго ще е да е варен или печен
Точно. След тренировка хапвам винаги картофи. Печени или варени!
[quote author=“vitamin”]:shock: чипс след тренировка??- :) :o :D :lol: Ми определено няма смисъл точно след тренировка :wink:
Ако питаш мен, няма смисъл както преди така и след… :wink:
П.С. Хапвайте от време на време каквото си искате, но не включвайте такива храни (чипс примерно) към менюто си, защото е… :lol: :lol: :lol:
Абе от 100 грама скапана храна на седмица нищо няма да ви стане.
Вярно, че не е добре, ама пък да ви е гадно настроението заради малко мизерия в храната не си струва. Ако се замислите колко повече отрови поглъщаме с въздуха, който дишаме и с водата, кяото пием...малко чипс е в категорията “почти безвредна”. Просто не прекалявай ;)
13.11.06
12:09
Значи то първо на първо културисти няма да ставате така че за 1-2 чипса или нещо такова няма да ви стане нищо.После мозъка както и тялото се изморява от едни и същи храни и от време на време не е лошо да се разнообразява
чипс нямя смисъл,аз от скоро след тренировка за 0.5лв :lol: си фкарвам ебати гейнарчето една боза за 0.25 половин литър ,и една вафла лъчита дето са по четриииесе санта :lol: и добре идва докато се прибера от залата :wink:
13.11.06
12:16
Това е нормално защото те ти дават енергия и става добре защото ти си капнал от тренировката и тва ти идва кат 100 с белот
аа тва ако е за мен ... споко знам защо да си зимам въглехидрат след тренировка :wink: :roll:
13.11.06
14:28
де да знаеше и КАКВИ въглехидрати да си взимаш :roll:
дори не мода да повярвам , че ги говорите тези неща за боза+вафла след тренировка и си вярвате
и все пак не казах че НЕ взимам гейнъри. аз си взимам, обаче винаги се чувствам гладен след тренировка, затова и купувам чипс, засищащ е. лично о коментарите ви си правя извода , че не е добре чипс след трен , ето зашо няма и да ям купувам си 2 бананя и готово. :wink:
Не пускай поредни постове !!!!
ASTOR
13.11.06
17:28
[quote author=“lex cazinsky”]де да знаеше и КАКВИ въглехидрати да си взимаш :roll:
дори не мода да повярвам , че ги говорите тези неща за боза+вафла след тренировка и си вярвате
Тва не е мн добра комбинация но може да се прави от време на време иначе мен лично боза не ми харесва