11.11.06
18:17
Какви са, някой знае ли ?
И кога е добре да се яде, тоест преди, след тренирофка, за закуска, преди ядене ?
11.11.06
18:36
Може да си го сложиш като второ междинно ядене. Тоест 3 часа след залкуската ти. Обилно богата на белтачини- 200-250 грама са идейлни за едно ядене
Ако не се лъжа около 18% протеини й дават, почти никакви други хранителни вещества.
11.11.06
20:29
[quote author=“Shatter”]Какви са, някой знае ли ?
И кога е добре да се яде, тоест преди, след тренирофка, за закуска, преди ядене ?
Извара от сирене
кал 79
Б 18
В 2
М 0
Извара от кашкавал
кал 145
Б 18
В 2
М 7
Ама по - принцип трябва да си пише и на опаковката де.
11.11.06
22:55
Мерси :)
Теоретично на всяка храна трябва да пише хранителните стойности на опаковката (нали сме уж у Ивропътъ). Само че не си пише. Аз не съм виждал извара, на която да пише;)
Но поне бях прав за 18-те процента :lol:
Другото което трябва да видиш за изварата е да намериш няколко вида и да ги пробваш. Различават се по вкус. Също стой настрана от най-евтината......
дефакто може да я ядеш когато си поскаш по над 250грама няма смисъл :roll: аз см я ползвал като основен източник на протейн :)
Да, едно ядене трябва да е под 250 грама, защото над това просто няма да се усвои. Около 3 часа мисля, че трябваха за усвояването. Така че през 4 часа по 100-150 ;) :lol: Ето ти почти половин кило на ден, което са 90ина грама протеин.
[quote author=“marzipan”]Теоретично на всяка храна трябва да пише хранителните стойности на опаковката (нали сме уж у Ивропътъ). Само че не си пише. Аз не съм виждал извара, на която да пише;)
Но поне бях прав за 18-те процента :lol:
Другото което трябва да видиш за изварата е да намериш няколко вида и да ги пробваш. Различават се по вкус. Също стой настрана от най-евтината......
То май от до година ще трябва да пишат на всичко :D