Хранителни стойности в изварата ?

SH

11.11.06
18:17

Какви са, някой знае ли ?
И кога е добре да се яде, тоест преди, след тренирофка, за закуска, преди ядене ?

RO

11.11.06
18:36

Може да си го сложиш като второ междинно ядене. Тоест 3 часа след залкуската ти. Обилно богата на белтачини- 200-250 грама са идейлни за едно ядене

11.11.06
20:00

Ако не се лъжа около 18% протеини й дават, почти никакви други хранителни вещества.

FI

11.11.06
20:29

[quote author=“Shatter”]Какви са, някой знае ли ?
И кога е добре да се яде, тоест преди, след тренирофка, за закуска, преди ядене ?

Извара от сирене

кал 79
Б 18
В 2
М 0

Извара от кашкавал

кал 145
Б 18
В 2
М 7

Ама по - принцип трябва да си пише и на опаковката де.

SH

11.11.06
22:55

Мерси  :)

12.11.06
14:17

Теоретично на всяка храна трябва да пише хранителните стойности на опаковката (нали сме уж у Ивропътъ). Само че не си пише. Аз не съм виждал извара, на която да пише;)
Но поне бях прав за 18-те процента :lol:
Другото което трябва да видиш за изварата е да намериш няколко вида и да ги пробваш. Различават се по вкус. Също стой настрана от най-евтината......

12.11.06
15:12

дефакто може да я ядеш когато си поскаш по над 250грама няма смисъл  :roll:  аз см я ползвал като основен източник на протейн :)

12.11.06
19:25

Да, едно ядене трябва да е под 250 грама, защото над това просто няма да се усвои. Около 3 часа мисля, че трябваха за усвояването. Така че през 4 часа по 100-150 ;) :lol: Ето ти почти  половин кило на ден, което са 90ина грама протеин.

14.11.06
18:06

[quote author=“marzipan”]Теоретично на всяка храна трябва да пише хранителните стойности на опаковката (нали сме уж у Ивропътъ). Само че не си пише. Аз не съм виждал извара, на която да пише;)
Но поне бях прав за 18-те процента :lol:
Другото което трябва да видиш за изварата е да намериш няколко вида и да ги пробваш. Различават се по вкус. Също стой настрана от най-евтината......

То май от до година ще трябва да пишат на всичко :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1