11.11.06
21:26
Сестра ми скоро ще си идва от Италия и искам да си взема някакви добавки от Италия които ги няма в БГ да пробвам за тест.
Можете ли да ми кажете някой сайт в който да разгледам таможният пазар или да препоръчате някой добър продукт който все още го няма тука.
Няма значение какъв е продутка дали е амино или бърнър или тн. само да не е протеин че са доста обемисти.
Доколкото знам има доста интересни продукти за изгаряне на мазнини които тука все още ги няма ама незнам наименования!?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимControlled Labs - Red acid / sesa glow
man - scorch
nutrex - lipo 6
и мн мн други :) например от анимал серията на Юниверсал
Ще разпитам за това lipo 6 на пръв прочит го намерих за 35 евро.
Дано сестрата да открие магазин че по сайтовете не пише къде се продава там.
12.11.06
00:16
[quote author=“GH0$T”]Controlled Labs - Red acid / sesa glow
man - scorch
nutrex - lipo 6
и мн мн други :) например от анимал серията на Юниверсал
lipo 6 го има на БГ пазара :)
[quote author=“GH0$T”]Controlled Labs - Red acid / sesa glow
man - scorch
Teзи са интересни, Липото го има в БГ.Още:
МАN - Vaporize
Controlled Labs - White Blood, Green Bulge.
Mного са, ама тези като за начало са екстра ;)
[quote author=“emzo”][quote author=“GH0$T”]Controlled Labs - Red acid / sesa glow
man - scorch
Teзи са интересни, Липото го има в БГ.Още:
МАN - Vaporize
Controlled Labs - White Blood, Green Bulge.
Mного са, ама тези като за начало са екстра ;)
Ти веднага се сети за блъда и бългето ;) . БТВ един приятел ще ги почва та го навивам да го следа и да записвам :) може да направа некои лог на тея продукти :)
Ооо давай, давай :-D
Аз сега намерих вратичка и чакам да ми донесат Гриийн Бълдж, така че скоро почвам Анимал Пъмпа, а след него Controlled Labs stacka :wink:
(да си призная не съм следил, кое е на мода из чуждите форумчета, но съм сигурен, че ще има нови продукти, които да си заслужават)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече