12.11.06
11:04
Значи какво се получи.Преди 4-5 дни се появи една болка в кръста,появява се когато се навеждам или пък повдигам краката към трупа(като се разтяга кръста демек).В началото болката беше по силна сега е по отшумяла,ходих на лекар каза че няма прещипан нерв нито нещо друго нередно,било само възпалено и ако не ми било минало до 1 седмица да хода да ми удари една инжекция с витамини и миозин мисля че каза но не съм 100% сиг, и каза че няма проблеми да тренирам,аз за всеки случай не стъпвах във залата де ...,че на джипитата мнг мнг доверие не може да се има...
Не съм се мазал с никакви гелове никакви компреси нищо само пълна почивка.
Дайте някакви препоръки,кажете нещо от опит.
гадното е че нз от какво се е получило тфа ама предполагам че може и от истинка да е...
а пък така ми се ходи в залата та ми се плаче :twisted:
[quote author=“2Fast4You”]Значи какво се получи.Преди 4-5 дни се появи една болка в кръста,появява се когато се навеждам или пък повдигам краката към трупа(като се разтяга кръста демек).В началото болката беше по силна сега е по отшумяла,ходих на лекар каза че няма прещипан нерв нито нещо друго нередно,било само възпалено и ако не ми било минало до 1 седмица да хода да ми удари една инжекция с витамини и миозин мисля че каза но не съм 100% сиг, и каза че няма проблеми да тренирам,аз за всеки случай не стъпвах във залата де ...,че на джипитата мнг мнг доверие не може да се има...
Не съм се мазал с никакви гелове никакви компреси нищо само пълна почивка.
Дайте някакви препоръки,кажете нещо от опит.
гадното е че нз от какво се е получило тфа ама предполагам че може и от истинка да е...
а пък така ми се ходи в залата та ми се плаче :twisted:
Забрави за залата, че после като ти стане хронично, ще даваш мило и драго да не си се силил.
Тази инджекция не разбрах какво точно и е съдържанието. Защото има такива, които се бият в тежки случаи на артритни проблеми. Да не вземе да ти засече с нещо за хора над 50 години, при които целта не е да се възстанови, а да се замаже положението.