12.11.06
13:54
никъде неможах да намера нещо за лютото искам да попитам на какфо вреди и горе долу какво предизвиква в организма :) 8)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДоколкото знам лютивостта на някои храни се дължи на вещества, некротични за теб (т.е. такива, които се “опитват” да убият клетките). Ето защо усещането за люто е много близко до това за болка (особено в по-големи дози). Респективно лютото врЕди на стомашно-чревния тракт, по същата причина - дефакто е слаба отрова. Но ако се яде умерено не пречи. Е, не трябва да се яде на гладно, разбира се. Иначе засилва имунната система (по мое мнение най-най-най-добрият антибиотик е чесънът).
Пък какво точно предизвиква като реакции в организма...не мога да ти кажа.
12.11.06
14:14
Аз си похапвам бая люто :) Лютото засилва имунитета на организма срещу болести.
дам тва най-вече чесъна,имаше случай когато се бях натъпкал с чесен на прах а тва отмирисване няма :oops: :? , и не ходих на даскало заради него :twisted:
Така е, аз затова го ям само като съм болен. Ако някой почне да мрънка го застрелвам, че това ми е антибиотика ;)
Надявам се поне да съм ти отговорил на въпроса достатъчно разбираемо ;)
дам за лютото разбрах,но нкяде четоих не см сигорен,но май дженезис имаха чесън на хапчета :) :roll:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече