12.11.06
17:10
Тренирам редовно фитнес вече година и 4 месеца. До сега не бях пробвал метода рамо + бицепс + трицепс на тренировка. Супер добре ми подейства тази тренировка и мн се изтощих и натоварих мускула както трябва. Възможна ли е поява на стрии поради бързия разтеж на мускула ? Ако може да се получат, да предприема ли някакви мерки от сега ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимВероятност винаги има, но не от една тренировка. А това, че си се изморил не значи, че тренировката е била по-пълноценна;)
Стриите се появяват когато и както си поискат ;) Предварително не може да се мажеш целия с кремчетата против стрии. Така че май чак като забележиш появата им тогава ги мажеш...
Ако някой има по-други впечатления от проблема да ме поправи;)
12.11.06
19:01
Това е може би вида тренировка при която стриите са най - вероятни. Не при всеки стават обаче. Виж как ще ти се отрази на кожата. Ако ти се появят червени цепки(това не са стрии все още) я спираш. Може да се мажеш с крем “Дева” - помагал доста.
12.11.06
19:12
Тея червени цепки къде трябва да се появат ? По самата ръка или при предното рамо, отпод мишницата ?
12.11.06
19:15
Никой не може да ти каже къде точно. При мен бяха от вътрешната страна на бицепса. При доста хора са именно там, защото кожата е по - тънка там и подлежи на по - малко разтягане.
Аз лично имам малко на дясното предно рамо и на левия бицепс точно там, където се свързва с рамото. Но за да ги откриеш се налага да се вгледаш внимателно. Аз тоя етап на червенина съм го изпуснал. Просто един път в банята се протягах преди да с къпя и случайно ги забелязах като се опъна кожата. Така че се налага а се следиш.
12.11.06
20:40
бе ако си предразположен за появата на стрии едва ли ще можеш да се спасиш :wink: , на мен ми излязоха и почнах да се мажа (подчертавам неисках да се махнат , а само да не излизат други) , но и Дева не помогна и свинска мас не помогна излязоха си ощи без никво притеснение , единственото което помага е това да спреш да мислиш за тях 8)
[quote author=“bezstrashen”]бе ако си предразположен за появата на стрии едва ли ще можеш да се спасиш :wink: , на мен ми излязоха и почнах да се мажа (подчертавам неисках да се махнат , а само да не излизат други) , но и Дева не помогна и свинска мас не помогна излязоха си ощи без никво притеснение , единственото което помага е това да спреш да мислиш за тях 8)
точно каквото щях и аз да кажа
12.11.06
21:09
Lucifer_ така си е , аз не съм нацепен щото съм 300 кила ми щото дигам “300 кила”, тъй че не ми пука :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече