Объркана работа - НВД, кардио и много други...

ИВ

12.11.06
19:26

Здравейте ! На 15 години съм - 1,86 висок , 110 килограма тегло. Стажът ми във фитнес залите надвишава 5 месеца. След около 3 седмици ще ми свърши времето с един препарат - с него свалих 14 кила за едно лято и съм доволен, но не съм доволен че съм увиснал отвсякъде.

Идващата коледна ваканция смятам да прасна един цикъл : Протеин, аминокиселини и Л-Карнитин. Всичко това сучетано с усилени физически натоварвания във фитнес зала и мноооого кардио тренировки. Избрал съм си продукти  - Оптимум 100 % Whey, BCCA Капс и Л-Карнитин на Нутрим.

А да, разбира се и ниско-въглехидратна диета. Протеинът и аминокиселиниТЕ са за запазване и увеличаване на мускулната маса. Също така за набавяне не протеини, защото нямам намерение да ям много. Другата цел е да се стегна малко, че ме дразни.

Имам един въпрос и той е : Това, че имам гинекомастия пречи ли на приема на тези добавки ?

Освен това искам да попитам дали има продукт, които ще ми намали млечните жлези по гърдите ? Нали разбирате, че не е приятно особено в тая възраст...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.11.06
19:35

Не мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..

12.11.06
19:50

[quote author=“marzipan”]Не мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..

Оо връзва се и още как, това бих казал, че ще са въмзожно най-чистите калчени килограми.Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.

12.11.06
20:08

Просто е много трудно да се получи. Писах кратичко.;)
Не е ли по-лесно да качиш 10 и да смъкнеш 2 за 4 месеца общо да кажем и да си добре изчистен, отколкото тея 4 месеца да се опитваш да качиш желаните 8 ММ?

12.11.06
20:10

Хаха, аз именно заради това казах:

Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.

ИВ

12.11.06
20:19

[quote author=“emzo”][quote author=“marzipan”]Не мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..

Оо връзва се и още как, това бих казал, че ще са въмзожно най-чистите калчени килограми.Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.

Всъщност аз искам хем да свалям, хем да запазвам и същевременно да покачвам мускулна маса. Има ли въобще такова животно ? И продуктите, които съм си избрал съответно на Оптимум стават ли затова ?

Готов съм на всичко, за да направя това ! Моля, ако е възможно да прочетете пак първия ми пост, защото ме интересуват и други работи. Благодаря много.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1