12.11.06
19:26
Здравейте ! На 15 години съм - 1,86 висок , 110 килограма тегло. Стажът ми във фитнес залите надвишава 5 месеца. След около 3 седмици ще ми свърши времето с един препарат - с него свалих 14 кила за едно лято и съм доволен, но не съм доволен че съм увиснал отвсякъде.
Идващата коледна ваканция смятам да прасна един цикъл : Протеин, аминокиселини и Л-Карнитин. Всичко това сучетано с усилени физически натоварвания във фитнес зала и мноооого кардио тренировки. Избрал съм си продукти - Оптимум 100 % Whey, BCCA Капс и Л-Карнитин на Нутрим.
А да, разбира се и ниско-въглехидратна диета. Протеинът и аминокиселиниТЕ са за запазване и увеличаване на мускулната маса. Също така за набавяне не протеини, защото нямам намерение да ям много. Другата цел е да се стегна малко, че ме дразни.
Имам един въпрос и той е : Това, че имам гинекомастия пречи ли на приема на тези добавки ?
Освен това искам да попитам дали има продукт, които ще ми намали млечните жлези по гърдите ? Нали разбирате, че не е приятно особено в тая възраст...
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..
[quote author=“marzipan”]Не мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..
Оо връзва се и още как, това бих казал, че ще са въмзожно най-чистите калчени килограми.Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.
Просто е много трудно да се получи. Писах кратичко.;)
Не е ли по-лесно да качиш 10 и да смъкнеш 2 за 4 месеца общо да кажем и да си добре изчистен, отколкото тея 4 месеца да се опитваш да качиш желаните 8 ММ?
Хаха, аз именно заради това казах:
Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.
12.11.06
20:19
[quote author=“emzo”][quote author=“marzipan”]Не мога да ти помогна много по въпросите, само не ми се връзва покачване на мускулна маса с НВД..
Оо връзва се и още как, това бих казал, че ще са въмзожно най-чистите калчени килограми.Друг е въпроса, че е малко трудно за спазване.
Всъщност аз искам хем да свалям, хем да запазвам и същевременно да покачвам мускулна маса. Има ли въобще такова животно ? И продуктите, които съм си избрал съответно на Оптимум стават ли затова ?
Готов съм на всичко, за да направя това ! Моля, ако е възможно да прочетете пак първия ми пост, защото ме интересуват и други работи. Благодаря много.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече