12.11.06
19:46
имам една кутиика в нас на нея пише Ultimate nutrition мисля че е марката а от долу сьставките са arginine+ornithine+lysyne какво вьршат тея неща?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Ivanski”]имам една кутиика в нас на нея пише Ultimate nutrition мисля че е марката а от долу сьставките са arginine+ornithine+lysyne какво вьршат тея неща?
-arginine- есенциална амино киселина
-ornithine- аминокиселина, не е в състава на протеините. Използва се като индикатор за финкцията на бъбреците... Не знам точно за как би трябвало да служи в организъма.
-lysyne - една от 20-те основни аминокиселини<
Ако те интересува какво са аминокиселините, чети в интернет.
13.11.06
13:37
това са аминокиселини обиквновенно тези трите и още няколко се съдържат в продуктите за повишаване на хормона на разтежа обикновенно добавят глутамин и Л-допа.
аз сам пил такъв продукт състоящ се само то 5 аминокиселини и стимулира повече хормона на хастежа.
Продукта да не е нещо от сорта на GH STACK / GH MAX.
14.11.06
20:36
незнам такова нещо няма на кутииката
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече