протеин и креатин....

13.11.06
06:29

170см сьм висок 50кг. тежа искам да зимам креатин и протеин според моите преценки.Ако имате време ми кажете как да ги приемам по колко кога....и какво още да се добави кьм тях за по добьр ефект.Имам средства не си пестете препорьките :) искам да стана 70 кг тоест да кача тегло по бьрзо.Ще сьм ви много благодарен ако ми помогнете.

Разгледай в правилния раздел за добавки и там ще намериш отговори на тия въпроси. Вече се чувствам глупаво да повтарям едно и също всеки ден. Не бързай да качваш, постоянството му е майката. Ако дигнеш бързо и после спреш става кофти.

13.11.06
15:30

ok извинявай знаех си че ще стане така ма си мислех че за секи е индивидуално и по едно време ми стана малко сложно с тия неща и реших и аз да пусна един пост.

DU

13.11.06
16:17

С добавките няма да качиш кой знае много храната му е майката

13.11.06
20:22

леле чак сега виждам че несьм го сложил в правилния раздел извинявайте много  :oops: ако искате го затворете тва ше направа нов.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1