13.11.06
12:19
И може ли някакви упражнения да ми кажете за разтягане да падна на мъжки и женски шпагат :oops: няма значение какви са! Мерси предварително :roll:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимШпагат се прави със шпагат. Просто опитваш. Първо трябва да можеш да стигаш без проблем пода с длани. Иначе си и е чиста практика. Обаче методи много - завързваш си краката за две каруци, молиш някой добър приятел да подплаши конете и на ти шпагат :wink:
има и друг начин - като се има предвид, че идва зима, шпагат може да направиш и на ски.казвам го от личен опит.веднъж в живота си съм правил шпагат и то беше когато двете ски тръгнаха в различни посоки.не е от най-приятните преживявания, но върши работа. :lol: :lol: :lol:
сериозно - тренировки трябват - с всеки изминал ден се разтягаш все повече и повече.знам го от хора, които ги могат и двата шпагата.
13.11.06
19:21
[quote author=“Xunter”]И може ли някакви упражнения да ми кажете за разтягане да падна на мъжки и женски шпагат :oops: няма значение какви са! Мерси предварително :roll:
Защо ти е този шпагат ?
[quote author=“FRANKO1”]има и друг начин - като се има предвид, че идва зима, шпагат може да направиш и на ски.казвам го от личен опит.веднъж в живота си съм правил шпагат и то беше когато двете ски тръгнаха в различни посоки.не е от най-приятните преживявания, но върши работа. :lol: :lol: :lol:
сериозно - тренировки трябват - с всеки изминал ден се разтягаш все повече и повече.знам го от хора, които ги могат и двата шпагата.
Е мен точно тия упражнения ми трябват :) иначе знам, че се изисква всеки ден тренировка
качваш единия крак на високо, а опорния се опитваш да го отдалечиш максимално, без да сгъваш колената
май не мога да го обясня по-добре
еми ето тук има доста упражнения за отделните мускулни групи погледни ги може да ти помогнат с нещо! По-здрави
14.11.06
17:18
:P :D :P :twisted: :P :lol: :P :evil: :P :D
Извинявам се за спама SORRY
Браво JO а ти правиш ли ги тези упражнения за разтягане :?:
е правя няколко от тези упражнения .... за загрявка преди тренировка ... , но не и всички упражнения :wink:
14.11.06
17:40
Би ли изброил по - точно кои упражнения правиш ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече