13.11.06
22:48
Когато правя пирамидка за маса как трябва да е правя.От високи кг към низки ли?С 60кг 8 повторение с 50кг 6 с 40 кг 4 и с 30кг 2??? така ли??Моля обеснете ми :oops:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.11.06
22:53
Има различни видове пирамида. При правата пирамида качваш тежести намаляваш повторения, при обратната - намаляваш тежести качваш повторения, комбинирана - качваш тежеста в първите серии и сваляш в последните, плоска пирамида - повторенията са едни и същи само качваш или намаляваш килограмите всяка серия. Правата мисля е най - удачна за теб.
[quote author=“boxerg”]Има различни видове пирамида. При правата пирамида качваш тежести намаляваш повторения, при обратната - намаляваш тежести качваш повторения, комбинирана - качваш тежеста в първите серии и сваляш в последните, плоска пирамида - повторенията са едни и същи само качваш или намаляваш килограмите всяка серия. Правата мисля е най - удачна за теб.
Демек това което си намисал/автора на темата/ е много обратно на логиката.
12 повторения 30 кг
10 40кг
8 50
6 60
Идеята е да се загрее и натовари мискула постепенно.
14.11.06
18:23
добре така и не разбрах , коя се прави за качване на маса
14.11.06
18:38
За качване на маса прави тази пирамида която е описал tpd
12 повторения 30 кг
10 40кг
8 50
6 60
14.11.06
19:47
Започваш с по - малко тежести и повече повторения и вдигаш килограмите като намаляваш повторенията с всяка серия. Точно обратното на това което си написал в първия си пост.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече