какво мислите за това?

HE

05.10.04
21:03

Реших да направя стероиден цикъл - приятелката ми е против това, но въпреки това ми предлага тя да ми ги купи!

05.10.04
21:30

Парадокс... :wink:

05.10.04
22:41

05.10.04
22:42

ВН

06.10.04
00:43

:shock:  - шокиран съм :!:  Не и ли обясни че за известно време потентността ти ще нарастне многократно,  :?  а после за известен период няма да я има? (абтрахираме се от здравето ти, не че е възможно де :roll: )

HE

06.10.04
09:56

В общи линии съм я запознал с всичко което знам до момента! Не мисля, че ще имам проблем с потентността тъй като цикъла който ще правя е с малки дози Ретаболил и не мисля, че може да има отражение, но малко преди края на цикъла за всеки случай съм си приготвил малко трибестан :wink: !

06.10.04
11:07

Мале ква е тая приателка бе човек.Нема ли някоя и на мене да ми ги купи.

06.10.04
15:41

Запознай ме с приятелката си!  :lol:

06.10.04
18:29

Ако случайно пукнеш от цикъла гледай в завещанието да ми завещаеш приятелката си  :twisted:

A на нея завещай стероидите....
Ще ти кажа какво мисля, но може би няма да го харесаш:
Явно иска да ти се хареса, но не държи толкова много на теб; поне това е моето мнение.
Защото ако държеше, щеше да е малко по - категорична и в никакъв случай нямаше да ти става съучастник.
Абстрахирам се от случая, в който тя не схваща нещо в цялата работа.

HE

06.10.04
21:04

Ами няма за какво да да ми се харесва заедно сме от две години! И както вече писах дозите които съм решил да взимам са съвсем малки! Така, че и за мен страничните ефекти са сведени до минимум!

Решил си да се тровиш безвредно :)
Както казваше един културист - титан на мисълта:
Принципа е такъв: трябва да взимате вредни, но не опасни неща.Вредни и безопасни демек  :lol:
Еми, не знам. Това е моето мнение. Възможно е и да не съзнава какво точно ти купува, или ти да си я заблудил.....
Или пък да е толкоз влюбена, че да не може да действа логично :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1