Гърдите ми изостават...

SP

14.11.06
19:28

Абе хора кажете какво да правя бе външната част на гърдите ми изостава адцки много,преди като сам бил дебел са ми били големи гърдите и сега са малко поотпуснати.Взел сам си креатин глутамин таурин амино и трибестан г/д се пооправят, но дайте ми някакъв съвет да ги доофоермя така че да ми се опъне кожата! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Кажи поне какво правиш в момента за гърди. С натрупването на мускулна маса те ще се стегнат сами естествено.

SP

14.11.06
20:00

Ами значи: средна част на лежанка 4х12,Горна част лежанка 4х12,долна част 4х12,Флайс с дъмбели 4х12,флайс уред,кофи,и пулоувър...а бтв това е отпусната кожа как да е стегна зн ли или да е запълня ама за запълването ми мерише на метан  :twisted:

14.11.06
20:21

[quote author=“sparxx”]Ами значи: средна част на лежанка 4х12,Горна част лежанка 4х12,долна част 4х12,Флайс с дъмбели 4х12,флайс уред,кофи,и пулоувър...а бтв това е отпусната кожа как да е стегна зн ли или да е запълня ама за запълването ми мерише на метан  :twisted:

И кое те кара да смислиш, че метана ще ти оформи гърдите? Според мен тренировката :wink:

SP

14.11.06
20:24

Ами много приятели са го пробвали и са видяли доста ефект,доста ги издува, а аз точно това искам  :twisted:

Правиш 6-7 упражнения ли... Доста са - намали ги на 4. Лег, полулег, полулег с дъмбели и кофички.

SP

14.11.06
20:36

Нещо лошо ли има в това да са толкова упражнения ? :roll:  След време замислям нещо метан да си взема какво ти е мнението  :twisted:

Ами претренираш. Кофти е да. Повече от 4 упражнения няма смисъл освен ако не се гонят по - специални цели(на професионално ниво). Не мога да ти помогна за метан и такива забранени вещества, защото не съм ползвал никгоа а няма и да ползва. Даже не съм се интересувал. Също така тук не се обсъждат забранение вещества, имай го предвид.

SP

14.11.06
20:55

Мерси много,а някакви добавки така да ме издуят какви ще ми препоръчаш ако може

SP

14.11.06
21:02

Мерси много,а някакви добавки така да ме издуят какви ще ми препоръчаш ако може , а аз по нагоре съм написал какво приемам виж и кажи след тези работи какво да си взема да ме издуе повечко

14.11.06
21:47

Абе пич тренирай си редовно, яж си както трябва, вземай си добавките и СПИ повечко. Издуване..пф

Продължавай си с тия неща и не се занимавай с глупости като метан и така нататъка. С времето ще се оправи това. Дори ти сам си писал, че се оправя вече.

15.11.06
12:24

[quote author=“sparxx”]Мерси много,а някакви добавки така да ме издуят какви ще ми препоръчаш ако може

Ти ММ ли искаш, или да си издут като балон :?:  Тренирай редовно, повече воля и постоянство. Не става така с 5 тренировки и.... :wink: Бавно но славно :D

SP

15.11.06
15:42

Благодаря Ви за съветите  8)

enemy_89

16.11.06
10:56

Ако вече си свалил излишните килограми и искаш да напълниш кожата с мускул прави по 6-7 повторения с по-голяма тежест, а не 12 с по-малка.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1