Въпрос

15.11.06
01:01

здравеите!
нз за къде точно е темата и затова я праскам тук надявам се да съм уцелил раздела.
Та става въпрос за така нареченият “Калориен Шок за които току що прочетох в саита,но неможах да разбера за жалост всичко.Значи аз имам малко проблем с талията за които искам да се погрижа докато мерките все още не са придобили големи мащаби :) .Та въпросите са ми  :наистина ли ще се получи това и ако да протеините трябва ли да бъдат променяни към повече или по-малко,голям ли е риска от претрениране ,с 1000 да намаля калориите и след това да ги увелича с колко? Блъскам здраво меса и ориз и всичко покраи тях , доколкото разбрах без супи и пържено ,нали ?
И все пак тази система ми се вижда доста сложна а аз искам да си пооправя малко корема и талията докато качвам маса ,подчертавам не говоря за релеф на корема.Дали е възможно това и ако да ще бъда благодарен да разбера как.  Ето и малко данни за мен :16г. 184 68-9 кг ,подчертавам не съм мазен но корема малко ме притеснява ,тренирам павилно(или поне така си мисля)малко преди Септември ,а иначе съм имал и по-ранни опити  :lol:  .
И все пак мерси ако някои може да помогне с нещо или поне да даде идея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1