15.11.06
14:14
Къде в Студентски Град мога да намеря фини оведени ядки? Къде ли не търсих, вкл. и във Фантастико, има само обикновени едри, които много дълго се накисват в кисело мляко и не са така хубави. Та ако някой знае къде мога да намеря ФИНИ овесени ядки в Студентски, моля да ми каже.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.11.06
14:54
Може би съм в грешка, да не би да имаш предвид онези, които се продават с различни видове плодове (най-често срещани са едни немски пакети от по 1 кг) ? Ако за това става въпрос, виждал съм ги във Фантастико преди известно време (този до боулинг центъра, ако има друг де :)).
В грешка си... питам за обикновени фини овесени ядки, които са съвсем стрити и дребни, като на прах и се накисват за 2 минути, а не големи и едри, които се киснат по 20-30 минути...на фамилия Никола си ги има - едни кафеникави опаковки по 250 и 500 грама, ама никъде тук в Студентски не съм видял да зареждат от тях :x
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече