15.11.06
15:32
Голям проблем се оказа намирането на подходяща фитнес зала :(
Моля всички, които могат да дадат инфо за някаква прилична зала да пишат в тази тема. Под прилична разбирам: достатъчно хигиенично, здрави уреди и цена на тренировката под 4 лв. Доскоро ходех в “Кондор” в Младост, но се наложи да прекъсна за известно време, а междувременно там са сложили нови тапети, няколко напълно излишни нови уреда и са вдигнали цените на 100 лв. за 30 посещения. Ей така на инат няма да отида повече там, защото ме дразни политиката им, поне да бяха поправили уредите, които бяха счупени, или да бяха закупят нови от този вид. Но не, те симулират лукс и вдигат цените, да не говорим, че едно кафе струва 1 лв. !!!
Аз не искам лукс, искам просто една нормална зала! Защо фитнес залите винаги ги правят или супер луксозни или супер дупки, ей това не мога да разбера!
Ако някой може да ми помогне в търсенето, много ще съм благодарна.
15.11.06
15:45
Фитнес клуб “Флайс” - София,ул.”Веслец”;
12 пъти - 27лв
Подходящ ли е за жени? Има ли лостове по 10 кг и леки тежести и може би глезотийки-уреди за крака? Или е прекалено смело :)
15.11.06
16:29
http://flais.chilloutbg.com/pages/equipment.htm ето тук повече информация
17.11.06
00:12
В много БГ зали хигиента е лукс :), понеже изисква наемане на 1-2 чистача.
19.11.06
14:07
[quote author=“petefina”]Голям проблем се оказа намирането на подходяща фитнес зала :(
Моля всички, които могат да дадат инфо за някаква прилична зала да пишат в тази тема. Под прилична разбирам: достатъчно хигиенично, здрави уреди и цена на тренировката под 4 лв. Доскоро ходех в “Кондор” в Младост, но се наложи да прекъсна за известно време, а междувременно там са сложили нови тапети, няколко напълно излишни нови уреда и са вдигнали цените на 100 лв. за 30 посещения. Ей така на инат няма да отида повече там, защото ме дразни политиката им, поне да бяха поправили уредите, които бяха счупени, или да бяха закупят нови от този вид. Но не, те симулират лукс и вдигат цените, да не говорим, че едно кафе струва 1 лв. !!!
Аз не искам лукс, искам просто една нормална зала! Защо фитнес залите винаги ги правят или супер луксозни или супер дупки, ей това не мога да разбера!
Ако някой може да ми помогне в търсенето, много ще съм благодарна.
верно са снобари, ама и то си е подземие, кво като лятото има “басейн” - -то е по скоро голяма вана
Ееее не за Боевски, определено не. 58 лв. не ми се дават, все пак аз съм любител, а не професионален спортист. Дори и да има някаква промоцийка сега, после пак по 58 :( Тц
Ама тва флайс може да го пробвам :) Ако има и други идеи - моля заповядайте :)
[quote author=“petefina”]Ееее не за Боевски, определено не. 58 лв. не ми се дават, все пак аз съм любител, а не професионален спортист. Дори и да има някаква промоцийка сега, после пак по 58 :( Тц
Ама тва флайс може да го пробвам :) Ако има и други идеи - моля заповядайте :)
Ти колко пъти седмично тренираш, че го смяташ 58 лв.?! :shock: Това трябва да е някаква карта за направо професионална тренировъчна програма!... Картата за 8 посещания ти е 40 лв. без промоция, а дневната (до 15 ч.) ти е 30. Аз мисля, след като приключи промоцията, да мина на дневна, и без това все през деня ходя. А ще си остана там, защото може да не е най-евтиният клуб, но има една доста важна подробност и това е безплатната сауна. На никое друго място това го няма. А ако идеш някъде и трябва да си плащаш отделно за сауната, не ми се мисли какви суми ще навъртиш, нищо, че самите тренировки може да са евтини...
22.11.06
10:50
“Dark Angels” в Левски Г София. Единичната тренировка е 3 лева, 12 посещения - 30 и нагоре не ги знам наизуст. Залата е чисто нова и така да се каже не се е изцапала още даже. Има каквото се сетиш и доста глезотийки за крака както казваш. Лостовете са по 8 килограма и има малки тежески. Не знам къде точно живееш де ама да си дам съвета.
22.11.06
11:22
Да действително залата за която говори boxerbg е хубава, нова и подходяща за дами. Аз лично не мога да тренирам в такава зала - свикнал съм с по-хард кор залите :oops:
Ами аз тренирам 12 пъти месечно и само вечер, защото работя. На суна и без друго не ходя, защото имам кофти кръвно, така че Боевски наистина не ме устройва.
Това за Левски Г звучи супер, само дето ми е адски далече от Младост :(
23.11.06
11:10
[quote author=“petefina”]Ами аз тренирам 12 пъти месечно и само вечер, защото работя. На суна и без друго не ходя, защото имам кофти кръвно, така че Боевски наистина не ме устройва.
Това за Левски Г звучи супер, само дето ми е адски далече от Младост :(
Точно това си знаех, че ще ти е проблема. Залата работи до 10:30 вечерта, но както и да е явно няма да помогне. Младост е голям комплекс само тази “Кондор” ли има?
18.12.06
18:50
Здравейте,
Бих си позволил да Ви предложа една великолепна чисто нова зала в която почнахме да тренираме със съпругата ми преди 3 месеца.Намира се в кв.Драгалевци на главния път преди разклона за Симеоново “Over the top Gym”,там имат всички възможни мъжки и женски уреди от последната дума на фитнеса разположени на два етажа,протеинов бар,сауна...
Цените са според зависи не ги запомних,но аз избрах за мен и съпругата ми едногодишен абонамент,чрез който ни излиза само за 29лв.на човек на месеца,когато искаме и колкото искаме да тренираме ,работят от 7.00часа до 23.00 часа всеки ден.Обикаляхме доста “зали”,но тук цена/качество не се конкурира с нито една от посетените от нас зали,а ние е сме много взискателни!
Обстановката е супер елитна,инструктора ни е супер компетентен човек,какво друго да ви кажа,освен че пътувам чак от Младост 4 по околовръстното/за това се иска супер мотив/,но това е нашата зала,горещо Ви я препоръчвам.
Еми дано момчетата ни почерпят за рекламата която им направихме от сърце
Една нормална зала, с 4 различни уреда за Глутеусите + повече от 2 тона железа, гири от 2,3,4,...39кг.
12тренировки=35лв.
Има чистачка и безплатен инструктор. И програмите са безплатни.
http://www.egofitness.data.bg