Corfit

FI

15.11.06
19:32

кога пак ще се проведе курса и какви са условията?имам предвид всеки ли може да се запише или има някакви ограничения?колко пари е курса? и всичко друго за него :)
Пиши заглавията с малки букви
ASTOR

15.11.06
22:37

И аз съм заинтересъван ! Мисля николабул имаше нещо в подписа но не съм сигурен ...

16.11.06
00:26

Не си заслужава!!! - от опит  :wink:

16.11.06
09:10

[quote author=“FIREBLADE”]кога пак ще се проведе курса и какви са условията?имам предвид всеки ли може да се запише или има някакви ограничения?колко пари е курса? и всичко друго за него :)

Доколкото знам, ако има курс, то той ще е към април. Поне така беше тази година. Условия и ограничения няма. Курса беше 550 лв. Учеше се от CD и лекциите ги водеше Глен Кънингам с преводач.

Лично аз смятам, че ако някой няма някаква предварителна подготовка и опит, курса (и всички останали курсове - така смятам) няма да помогне много. Прекалено е обхватна материята, тренировка и хранене, за да може да се помести в 2 седмици. Не може някой, който не знае нищо и за 2 седмици да стане завършен фитнес треньор.

Колкото от ползата... За мен лично имаше полза!

16.11.06
12:28

То е ясно, че за две седмици не се става треньор. Мойто впечатление, е че си плащаш за сертификата, а не толкова за някаква полезна информация, която е недостъпна по друг начин.

Освен това Глен, ако не водеше курсовете щеше да е супер. :lol:

Ако Ви трябва диплома - давайте, иначе си помислете...

16.11.06
18:55

За да не пускам нова тема ще се вмъкна в тази:)!

Някои има ли информация на Доц.Боянов в НСА курса колко струва?

16.11.06
23:14

а стеройдите разискват ли се в този курс  :roll:

ВН

16.11.06
23:55

При доц. Боянов не се разискват стероиди.

17.11.06
11:54

[quote author=“nk_niki”]То е ясно, че за две седмици не се става треньор. Мойто впечатление, е че си плащаш за сертификата, а не толкова за някаква полезна информация, която е недостъпна по друг начин.

Освен това Глен, ако не водеше курсовете щеше да е супер. :lol:

Ако Ви трябва диплома - давайте, иначе си помислете...

Е... ами аз затова и отидох най-вече - за дипломата! :lol: Вярвам, че в който и курс да се запишеш няма да има кой знае каква разлика в това, което ще научиш! За мен основно значение имаше до каква степен се котира съответната диплома. Еми, след като проучих ситуацията в БГ се оказа, че само 2 дипломи важат извън страната - на НСА и на КОРФИТ. Но на НСА само в ЕС, а на КОРФИТ - и зад океана. Не че ходя навън, но исках да имам най-реномирания сертификат.

Между другото от Карабиберов научих, че след присъединяването ни към ЕС ще има отнети лицензи на организации, провеждащи курсове за фитнес инструктори... И че няма да може да се работи във фитнес клуб като инструктор или треньор, ако нямаш сертификат. Май ще се отворят доста работни места... :wink:
——————————————————————————————————————————
Добавка: АС при нас също не се разискваха. Курсът се води като подготовка на треньори, които ще се занимават с клиенти, интересуващи се от спорт за здраве и оформяне на фигурата (което изключва стероидите като потенциално опасни), а не от състезателен културизъм (който задължително включва употребата на стероиди за максимални резултати).

17.11.06
12:00

Добре звучи това за ЕС и сертификатите, но ще го повярвам като го видя...  :wink:

17.11.06
12:22

[quote author=“nk_niki”]Добре звучи това за ЕС и сертификатите, но ще го повярвам като го видя...  :wink:

Аз също! :lol:  Любопитно ми е - къде може да се провери?

17.11.06
12:39

Това, за да стане трябва да се приеме поправка в закон. Не знам точно кой, но съм 100% сигурен. До тогава са си само приказки.

17.11.06
14:41

Добре де а за подготовка на състезатели единствено НСА като обучение ли предлага (и клубовете естествено, но трябва да си им състезател, което в случай на добра воля от собственика на клуба и т.н.)!

19.11.06
00:16

Между другото от Карабиберов научих, че след присъединяването ни към ЕС ще има отнети лицензи на организации, провеждащи курсове за фитнес инструктори... И че няма да може да се работи във фитнес клуб като инструктор или треньор, ако нямаш сертификат. Май ще се отворят доста работни места...

Не вярвай на всичко което ти каже Карабибера. Той ВИНАГИ си гони интереса. И според него пише и говори.

Любопитно ми е - къде може да се провери?

Ами аз също се интересувах и отидох до федерацията. В спортната палата. И питах секретаря на федерацията - Биджи. Та той каза, че няма такова нещо. Поне от федерацията не знаят за такова нещо, а те трябва да правят проверките.
Инфото ми е от септември, догодина пак ще намина и ще питам и за това. Ако има промяна ще напиша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1