help

Темата е заключена.

15.11.06
21:11

добър вечер билдъри :) начи имам преоблем със гъдите едното ми зърно е по голямо от другото (понякога като настръхна и всичко е окау ) това от какво може да се получава
Аз мисля че е защото малко съм мазничък( предимно по гъдите и корема ) можете ли да ме посъветвате както да правя,че вече почнах да се отчваивам :(
П.С. благодаря ви предварително :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:49.

GS

15.11.06
21:30

Щом имаш мазнини трябва да отслабнеш. Елементарно е, пич. Пробвай НВД + повече кардио + Фет Бърнър и си готов с плоски цицки ако имаш мускули под мазното.

16.11.06
07:20

ае аз като казах че съм мазничък ти да не си помисли че съм ПОЕНА ТОПКА ?! аз искам да взема нещо със което само мазнините да сваля да може да запазя повече ММ

16.11.06
16:06

[quote author=“_FaCe_”]ае аз като казах че съм мазничък ти да не си помисли че съм ПОЕНА ТОПКА ?! аз искам да взема нещо със което само мазнините да сваля да може да запазя повече ММ

Редулирай си бавните въглехидрати, да има достаъчно, ама да не се свиниш. Изобщо трябва ти добра диета.

Спри сладкото и евентуално солта.

Иначе мазнините, както е ставало дума едно 1. 10 на 76 степен, не се чистят локално, а процентно в цялото тяло.

16.11.06
17:58

[quote author=“_FaCe_”]добър вечер билдъри :) начи имам преоблем със гъдите едното ми зърно е по голямо от другото (понякога като настръхна и всичко е окау ) това от какво може да се получава
Аз мисля че е защото малко съм мазничък( предимно по гъдите и корема ) можете ли да ме посъветвате както да правя,че вече почнах да се отчваивам :(
П.С. благодаря ви предварително :)

Едно че може би е от мазнините но не е сигурно.Но аз си мисля да друго че ако едната ти страна ти е развита малко повече при всички е така и може би затова ти излежда че е така.Аи друго отностно това сега не му е времето да сваляш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1