Здравейте..

PU

16.11.06
23:02

Здравейте.Намерих този сайт и много ми хареса.Та искам да ви попитам нещо.Значи на 16 години съм ,висок съм около 175см и тежа към 55кг.Доста съм клечкав и това разбирасе не е доста приятно.Та съм решил много сериозно да се заемо с това да кача килограми.Значи мисля до нова година да се храня доста по 4-5 пъти на ден и с това е свързан първия ми въпрос На какви храни да наблягам? И мога ли да вземам нещо от рода на бирената мая за да ми отваря апетита?А след нова година да започна да ходя в залата и когато почна да дигам протеин и креатин ще ми свършат ли добра работа?Благодаря ви предварително.

16.11.06
23:14

Може още от сега да почнеш да тренираш и да си похапваш. Ако само ядеш и не правиш нищо ще качваш само мазнини, а мускулите са по-красиви ;) .
В началото (първия месец, два) по-полека. Намери си инструктор или някой приятел (който наистина разбира) да ти покаже как се изпълняват упражненията, за да не се контузиш още в началото.
После ще се хвалиш с резултати ;) .
Протеини и креатини, малко по натам. Сега много лесно ще качиш, като станеш 63-65кг. тогава може да си вземеш нещо - тъмо ще си разбрал как трябва да се храниш и как да тренираш - ако сега вземеш, като не знаеш как да треаниш и да ядеш няма да имат кой знае какъв ефект.
Това е моя съвет .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1