зачервяване на пъпките

SC

19.11.06
00:52

Искам да попитам тей като съм на 16 кое би могло да ми помогне да намали зачервяването на пъпките!Мислил съм за дерматолог но не мога да отделя време!Като съм ходил на козметик ми казват че нямам много пъпки,но единствено зачервяването ми е проблема!това е така защото ми е тънка и чувствителна кожата :oops:  !нямам много пъпки за изчистване, но за сметка на това се зачервяват и е неприятно! ако някой може да помогне да каже,ще съм много благодарен!

19.11.06
02:34

Офф, ама как ви хрумва да търсите тука решение на такива проблеми, незнам... :D
Със същия успех можеш да идеш да питаш някоя гледачка (тя поне ще те е видяла и все пак ще има, макар и незначителна представа за проблрма ти, или пък се обади на някой Маг в някое директно предаване по телевизията :D . Там също ще стане бързичко :wink:

Никой, освен дерматолог и то след преглед, не може да ти помогне...
Запиши си час, прегледа е 15 мин. Ако ти са проблем тия пъпки, ще идеш...  :!:

FI

19.11.06
14:11

[quote author=“Schwarzeneger”]Искам да попитам тей като съм на 16 кое би могло да ми помогне да намали зачервяването на пъпките!Мислил съм за дерматолог но не мога да отделя време!Като съм ходил на козметик ми казват че нямам много пъпки,но единствено зачервяването ми е проблема!това е така защото ми е тънка и чувствителна кожата :oops:  !нямам много пъпки за изчистване, но за сметка на това се зачервяват и е неприятно! ако някой може да помогне да каже,ще съм много благодарен!

Ако на 16 неможеш да намериш време да идеш на лекар, незнам на 30 като станеш какво ще е.

Аз лично ползвам едно щифтче на орифлейм с алое, което доста помага при възпалени пъпки. Но ако положението е сериозно ще трябва да отидеш на специалист.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1