искам да свалям само от

SE

19.11.06
13:57

искам да свалям само от дупето и корема, ама да не ми спадат циците. до ся всички диети ми отслабват гърдите а задника ми остава..
:(

19.11.06
16:22

Еми това от каде ще отслабваш не се определя какво ще правиш. По принцип при повечето момичета първо се смалят гърдите а след това на останалите места от тялото. Няма такова нещо което да изулира отделната част и да се концентрисаш само в тази област да отслабваш. Ако искаш резултати трябват жертви

FI

19.11.06
16:52

[quote author=“sexylqna”]искам да свалям само от дупето и корема, ама да не ми спадат циците. до ся всички диети ми отслабват гърдите а задника ми остава..
:(

То ако можеше да се сваля само където му е кеф на човек...

DY

25.11.06
13:40

Не зная дали и какво спортуваш, но с диетите и хранителните добавки винаги ще отслабваш навсякъде, ако изобщо имат ефект. Опитай с тези упражнения, които можеш да правиш в домашни условия:
Първо,
легни по гръб на пода, като стъпалата си постави на ръба на леглото. Трябва да си на такова разстояние, че ъгъла в коляното да е по-голям от прав. Разстоянието между стъпалата ти трябва да е малко по-голямо от ширината на раменете ти. Можеш да експериментираш. Натисни със стъпалата си и се повдигни в мост, с точки на упора стъпалата на леглото и раменете на пода. Не използвай ръцете си! Изпъчи се максимално, задръж секунда и се отпусни обратно. Прави 4-5 пъти седмично две серии по 30-50 повторения - не се притеснявай, постепенно ще ги вдигнеш. Можеш и повече повторения, ако искаш да да “чистиш” излишото. Упражнението е за “дупето и съседите му” :)
После,
седни на някой стабилен стол, без странични облегалки за ръцете. Изнеси седалището си максимално напред към предния край на стола, облегни се назад и се хвани за седалката. Вдигни краката си и започни да ги изправяш и свиваш обратно, без да им позволяваш да падат към земята. Една серия след гореописаното е достатъчна. Прави повече повторения - общо взето максималните които можеш. Упражнението е за корема, като натоварва повече долната му част и бедрата.

Закачи тази типично женска 10 минутна тренировчица за нещо ежедневно - като ставането ти сутрин или минаването ти през дома след училище или работа през работната седмица. Почивните дни си почивай. Мускулната треска да не те плаши. Не се гледай непрекъснато в огледалото и не мисли непрекъснато за нея - просто никога не я пропускай. Тази тренировчица е минимума, който можеш да правиш. На всичко временно ефекта е временен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1