Гърдите

19.11.06
14:02

Гърдите ми изостават ... особено горните тренирам по тази програма :

1.Хоризонтален лег с дъмбели
2.Флайс хоризонтален лег/през тренировка кофички
3.Полулег с дъмбели
4.Полулег с щанга

ако я сменя на тази:

1.Полулег с дъмбели
2.Флайс от полулег
3.Хоризонтален лег с дъмбели
4.Флайс от хоризонтален лег

Ще има ли ефект ?  :roll:

THE LIFETAKER

19.11.06
14:11

Потренирай и ще видиш. Само ти самия можеш да разбереш дали ще ти действа. Мене лично сега много ми растат гърдите от Лег;полулег с дъмбели;флайс;красовър/флайс от обратен наклон;

19.11.06
14:14

Няма да претренирам нали ... 4 упражнения са добре .. стажа ми е 7 месеца близо  :roll:

19.11.06
15:08

И на мен ми изоставаха горните гърди и от 1 месец правя тази програма и съм много доволен
Лег
полугег с щанга
полулег с дъмпели/флайс от полулег.
пек-дек :wink:

19.11.06
15:11

Няма смисъл да правиш 2 флаиса прави само този за горната част и не пренебрегваи лег,полулег със щанга дъмбели.редуваи ги във тренировките и виж кое ще ти деиства по-добре.

19.11.06
19:35

Щом ти изостават горните защо не започваш с лег от наклон ? дай им приоритет малко

TU

19.11.06
20:58

ASTOR e прав
полулег с щанга
полулег с дъмбели
лег с каквот искаш
и още нещо  :lol:

Прави полулега преди лега. Полулег, полулег с дъмбели, лег и флайс.

21.11.06
16:59

http://www.powerbody.hit.bg/gyrdi.html

22.11.06
13:39

Ами аз правя следното...

- Тренирам гърдите веднъж седмично.
- Почвам с 2 загряващи серии (лег с щанга) с повечко повторения (12-15)
- После правя 3 серии от лег с щанга (8-6-6)
- Минавам на полулег, където се товаря колкото мога, защото вече съм загрял добре. Сериите са класически 3 като не пускам до долу, а на около 2 пръста над гърдите. Повторения 8-6-6.
- Накрая правя кросоувър прав, с наклон 45 градуса и по-голям (зависи от настроението), като разминавам ръцете колкото ми е удобно. След като съм направил първите две упражнения, това, последното, яко ме напомпва и се чувствам добре.

Ти прецени.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1