20.11.06
13:19
Здравейте, тренирам от около 5 месеца , появиха ми се стрии близо до сгъвката на рамото и гърдите, като не ползвам нито химия , нито хранителни добавки.
Сега сменям програмата и почивам една седмица, а междувременно почнах да се мажа с “Дева”- как мислите това ще спре ли появата на други стрии, за появили те се -ясно ми е ,че си остават, дано поне не се уголемят?
20.11.06
16:45
да ще помогне мен ми определено ми помогна това кремче. Беше ми се появила една на гърдата и след като почнах да се мажа други не се появиха и лятото след многото плажове почти напълно избледне и много леко си личи. Добре е да си вземеш и някви мултивитамини и минерали също ще са ти от полза за стриите.
20.11.06
17:00
[quote author=“Jean”]Здравейте, тренирам от около 5 месеца , появиха ми се стрии близо до сгъвката на рамото и гърдите, като не ползвам нито химия , нито хранителни добавки.
Сега сменям програмата и почивам една седмица, а междувременно почнах да се мажа с “Дева”- как мислите това ще спре ли появата на други стрии, за появили те се -ясно ми е ,че си остават, дано поне не се уголемят?
Този крем наистина върши работа.
Ако стриите са още пресни има шанс да се залечът с него.
Иначе продължавай да се мажеш за да не ти се появяват нови.
оо :) такмо се връщам от аптеката със същия крем и имам сащия проблем :) дано да помогне
21.11.06
12:29
Значи стриите се получават от бързо сваляне или качване на кг.Искам да ти кажа че и при мен имаше такъв проблем взех си от аптеката някъв крем за 5лв.и да ти кажа че просто ефекта беше невероятен.Взимах си и за 30лв. но никъв ефект уж мн добър но нищо един приятел си взе лусион но пак нищо откакто си взе тоя крем остана мн довелен.Ако намеря опаковката ще ти я напиша
21.11.06
21:35
Ще ти помогне. Старите си прав, че няма да изчезнат но поне нови няма да има.
Ми , по принцип не знам дали е добре, почнах да тренирам в края на юни и бях към 78кг, сега съм 87кг- общо взето ги качих бързо , от доста време - 2 месеца си седя на тези килограми, стриите се появиха преди 2 седмици , от другата седмица сменям програмата.
Абе да ви питам кои крем на Дева ви е помогнал щото аз питах в един магазин и се оказа че сега има някав на дева с подобрена формула.Ама тва не е гаранция че е по-добър от стария нали?
23.11.06
11:51
Може и да е макар, че и стария върши работа .
Добре а кои сте използвали новия или стария?какво точно пише на него? този ли или друг? http://www.rubella.bg/products.php?w=skin&groupid=12#19
23.11.06
17:11
Аз съм използвал този.