Кажете ми препоръки за диета!

21.11.06
21:57

Значи ходя на фитнес редовно от около месец и половина.Тежа 89кг и съм висок 178см.Кажете ми диетата подходяща ли е за мен за да отслабна?
500 пиле
1 кг салата
400 портокали
100 кашкавал
50 овесени ядки
Това го прочетах в едни по стари мнения?А друго да питам ,дали ще си изгубя мускулната маса?Ако знаете други диети кажете моля !  :shock:  . МОЛЯВИ ПОМАГАЙТЕ:>

FI

21.11.06
22:27

[quote author=“nikola-”]Значи ходя на фитнес редовно от около месец и половина.Тежа 89кг и съм висок 178см.Кажете ми диетата подходяща ли е за мен за да отслабна?
500 пиле
1 кг салата
400 портокали
100 кашкавал
50 овесени ядки
Това го прочетах в едни по стари мнения?А друго да питам ,дали ще си изгубя мускулната маса?Ако знаете други диети кажете моля !  :shock:  . МОЛЯВИ ПОМАГАЙТЕ:>

Как ще ги разпределиш храненията? Сметни си и необходимите калории...

21.11.06
23:20

[quote author=“fitday”][quote author=“nikola-”]Значи ходя на фитнес редовно от около месец и половина.Тежа 89кг и съм висок 178см.Кажете ми диетата подходяща ли е за мен за да отслабна?
500 пиле
1 кг салата
400 портокали
100 кашкавал
50 овесени ядки

Еми незнам как...кажи ми моляте как да ги сметна? :)  абслолютен новак съм в тази област изобщо фитнеса.

FI

22.11.06
09:55

[quote author=“nikola-”][quote author=“fitday”][quote author=“nikola-”]Значи ходя на фитнес редовно от около месец и половина.Тежа 89кг и съм висок 178см.Кажете ми диетата подходяща ли е за мен за да отслабна?
500 пиле
1 кг салата
400 портокали
100 кашкавал
50 овесени ядки

Еми незнам как...кажи ми моляте как да ги сметна? :)  абслолютен новак съм в тази област изобщо фитнеса.

Ето по тази формула:

http://spidersport.com/weight-control.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1