Креатин или протеин!

22.11.06
22:32

Значи тренирам около месец и половина тежа 70 кг висок сам 1.80.. Взимам протеин на Нутрим и сега ми казват, че е по добре да взимам Креатин... какво ще ми препорачате да остана ли на протеин или да започна да вземам креатин??

Темите включително и заглавията им
се пускат на български - от поста ти
се вижда че познаваш този език!
Пускай си темите в правилните раздели!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter

Не мога да разбера защо си започнал с добавките от толкова рано, но все пак - протеин. За креатин след 4-5 месеца мисли.

DU

22.11.06
22:57

Значи и двете можеш да ги вземаш зависи какво целиш.А ако искаш да пиеш нещо качествено земи си ON.Добавките не са основното храненето му е майката

FZ

23.11.06
11:32

Още е  рано за добавки но след 5 месеца може да започнеш да пиеш и двете .
И добавките и тренировката и храненето и възтановяването са важни .

ZO

24.11.06
15:04

Мнението ми за използването на креатина ще го изразя с един цитат от мускули и фитнес:”в първите шест месеца покачването на маса е значително.Използвайте креатин когато покачването на маса наалее и искате да го стимулирате.С една дума недейте да гърмите този важен патрон още в началото”.

DU

24.11.06
15:19

Е добре ако съм зимал креатин от началото това означава ли че съм си ‘’изгърмял патроните’’ и какво означава това

27.11.06
06:05

протеин  :wink:

ZO

02.12.06
23:17

[quote author=“DunevmotorSport”]Е добре ако съм зимал креатин от началото това означава ли че съм си ‘’изгърмял патроните’’ и какво означава това

Сори за леко закъснелия отговор :) Просто няма смисъл толкова силен суплемент да се взима в началото.Да почнеш с циклите с креатин още от втория месец примерно е излишно :) Не съм съгласен на 1005 с твърдението(едва ли не твърдят,че креатина действа само веднъж),но просто като можеш без добавки най-малкото защо да си пръскаш парите за глупости.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1