29.11.06
17:45
кажете нещо за сила и издражливост при полужение че се занимавам активно с футбол и имам големи натоварвания :roll:
29.11.06
17:51
Креатин :wink:
29.11.06
20:10
Креатин + BCAA за да се възстановяваш.
предложете ми няква марка и важи ли това че колкото по-скъпе е,е и по хубав :?:
30.11.06
10:52
Biotech. Не точно - има скъпи продукти които не са на особено добро ниво. Musashi например. Вече не са това което бяха преди време.
[quote author=“unrated”]кажете нещо за сила и издражливост при полужение че се занимавам активно с футбол и имам големи натоварвания :roll:
BCAA(аминокиселини с разклонена верига) +витаминоминерален комплекс някакъв,креатина поне на мен не ми помогна(ако говорим за издръжливост).
djpetko-кажи ми тогава нещо по удачно при полужение че почвам от януари по този режим:
понеделник - издръжливос 3 серий по 15 мин крос(като по нататък се стигне до 2 х 30мин)
вторник-спринтове около 1 км разделен на 2 по 200 няколко по 50,100 и тн
сряда-нещо по - леко за въстановяване
четвъртък- футнес (предимно за крака) сед него фартрек 2 х 6 мин. като се редува 15 сек. спринт с 15 сек. леко бягане
и петък-стълби (спринтове, клекове и т. н.)
събота и неделя почикаа..
и така 40-45 дни
на 15 години съм 183 65кг.
[quote author=“unrated”]djpetko-кажи ми тогава нещо по удачно при полужение че почвам от януари по този режим:
понеделник - издръжливос 3 серий по 15 мин крос(като по нататък се стигне до 2 х 30мин)
вторник-спринтове около 1 км разделен на 2 по 200 няколко по 50,100 и тн
сряда-нещо по - леко за въстановяване
четвъртък- футнес (предимно за крака) сед него фартрек 2 х 6 мин. като се редува 15 сек. спринт с 15 сек. леко бягане
и петък-стълби (спринтове, клекове и т. н.)
събота и неделя почикаа..
и така 40-45 дни
на 15 години съм 183 65кг.
Еми аз ти казах аминокиселини(BCAA) + витамини и минерали +креатин(ако толкова искаш),а да и има един трик преди да бягаш 2кафета + 1 аспирин+витамини 15 мин. преди бягане...
Но няма хр.добавка която значително да повишава издръжливостта,кленбутерола(но той е допинг) би ти помогнал.(но не те съветвам да взимаш)