29.11.06
18:38
Значи минах си 1 път краката с veet и ми се е*а майката.На следващия ден целите ми крака бяха в пъпки.Ако може да ми дадете съвет с какво да ги мажа.Значи това беше преди месец някаде и още не са се махнали
Опа май обърках раздела ако може темата да бъде преместена в Общи теми. Извинявам се
За виит не знам,но аз примерно като си бръсна мишниците или доло долината на любовта :lol: винаги след това си слагам какъвто крем набарам (най-често синя НИВЕА най-добрия крем според мен) и проблеми никакви,но ако не се намажа става кофти работа :?
Не е нужно .... Измий се хубаво с сапун и няма да ти се появяват пъпки
Moже да си купиш кларнитин(да не се бърка с креатин,карнитин и т.н.) от аптеката той намалява чувствителноста на кожата и няма да те дразнат поне :)А и при мене пъпките се махна след седмица някаде преди това си седяха като малки червени точици (пъпчици)
Мене ме беше облазило некво паразитче и ми го предписа лекарството(то е против алергий и такива работи) след първото хапченце никви грижи :)
Крем “Здраве” или “Бочко” :wink: По-добре “Бочко” че не е толкова гъст като Здравето. Аз го ползвам при такива случаи и след 3-4 дни ми минават раздразненията
04.03.16
20:29
Здравейте!!!
Имам проблем с пъпките по краката.
С каквото и да махам космите на крака и интимните зони(крем-депилатоар, самобръсначка, епилатор и кола маска) не помага.
Моля кажете ми някое лекарство или крем за тези пъпки. :) :) :) :P:P:P