03.12.06
18:10
Значи изкарах месец и нещо с No-Xplode обаче незнам дали има някакво креатиново или друг съдържание...сега искам да пия креатин и въпросът ми е трябва ли да почина 1-2 седмици от добавките (без протеина естествено) или да си го заджасам направо...
питам да не би и в No-Xplode-а да има някво креатиново съдържание...и сега ако тръгна да пия да се пренасити и да няма ефект.. :?
03.12.06
18:23
Естествено, че има. Чак се чудя как пиете работи без да знаете какво има вътре ....
Muscle Volumizing Creatine Matrix (patent pending):
CEM3 (creatine ethyl ester malate), 2CM (dicreatine malate), Betapure (trimethylglycine), Glycovol (glycocyamine), GuaniPro (guanidino proplonic acid), Cinnulin PF (aqueous cinnamon extract), keto-isocaproate potassium
[quote author=“manson”]Чак се чудя как пиете работи без да знаете какво има вътре ....
И аз се чудя :twisted:
Ако си изпил 1 или 2 опаковки не толкова от креатина трябва да си починеш, колкото от ААКГто.
2-3 седмици са достатъчни.
03.12.06
20:01
гледайте ся...то е лесно да погледна опаковката..там си пише..ама всичко което пише нищо не ми говори за това питам :P
Aм тъй де ....
Кво пиеш ?
NO Xplode
Яко ли е ?
Яко е.
А кво има вътре ?
Ми не знам.
:mrgreen:
По темата: отговора ти го написах в предния си пост.Почини си 2-3 седмици от азотни бустъри и креатин.
ZMA е подходящо в случая.
03.12.06
20:56
Добре, не всеки разбира от всичко, но CEM3 (creatine ethyl ester malate), 2CM (dicreatine malate) не ти ли подсказва нещо ...